2777
2789

چند روز دگ نه هفته م میشه

از وسطای ۶ تهوم شروع شد و شدید بود قرص دمیترون میخوردم بازم گاهی بالا میاوردم

اما الان کمتر شده اما بازم میترسم بعد غذا حالم بد شه میخورم

و سینه م هم شل تر شده

نگران شدم نکنه مشکلی پیش اومده ؟؟

اگر جنین خدای نکرده چیزیش شده باشه خونریزی یا اتفاقی میفتاد نه؟

سلامت جنین ربطی به علائمت نداره 

نگران نباش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ترسیدم نکنه چیزی شده باشه

راستی من هماتوم دارم و پیاده روی و‌پله اینا نباید انجام بدم

الان برق قطع بود اسانسور کار نمیکرد مجبور شدم چند طبقه پله برم 

و بعدش کمرم و شکمم درد گرفته چیکار کنم؟

عزیزم فکرای منفی نکن، ولی اگه علایمی مثل انقباض،کمر درد شدید،لکه بینی، خونریزی، خدایی نکرده زبونم لال پیش اومد که نمیاد ان شالله، اونوقت به دکتر مراجعه کن

الان که تهوع نداری خوب غذا بخور سیب و به برای سلامت قلب جنین خیلی خوبه هرروز بخور زیاد

اها ترسیدم نکنه چیزی شده باشهراستی من هماتوم دارم و پیاده روی و‌پله اینا نباید انجام بدمالان برق قطع ...

شیاف اگه داده حتما شیاف بزار مرتب، دیگه خودت باید بدونی مراقبتت باید بیشتر از بقیه باشه خوب استراحت کن دکتر متخصص زنان خوب و دلسوز برو و تمام حرفاشو مو به مو انجام بده

عزیزم فکرای منفی نکن، ولی اگه علایمی مثل انقباض،کمر درد شدید،لکه بینی، خونریزی، خدایی نکرده زبونم لا ...

باشه گلم ممنونم پس بیخودی دکتر برای سونو گرافی نرم

وقت سونوی ان تی م‌ دوهفته ی دیگس

شیاف اگه داده حتما شیاف بزار مرتب، دیگه خودت باید بدونی مراقبتت باید بیشتر از بقیه باشه خوب استراحت ...

اره مراقبت میکنم اما دگ این بخاطر قطعی برق که جدیدا هرروز چند ساعت قطع میکنن مجبور شدم از پله برم تا طبقه سه

شیاف رو برای دوهفته گف بذار فعلا دراز کشیدم 

باشه گلم ممنونم پس بیخودی دکتر برای سونو گرافی نرموقت سونوی ان تی م‌ دوهفته ی دیگس

اگه خیالت راحت میشه با سونو گرفتن برو، در کل میگم هر چی خدا بخواد همون میشه در کنار مراقبت فکر منفی هم بزار کنا

ان شالله ۹ ماه رو بسلامت طی کنی و نی نی تو بگیری بغلت