2777
2789

میگه موهاتو شونه کن اینا چه وصع خونس چرا این لباس بجه اینجوری چرا مرتب نیس چرا آله بله

در حالیکه خودش اینقد گداس زنگ نمیزنه تک میزنه. بخوام بهش طعنه بزنم کلی چیز دارم دعوا میشه ولی.

کلا یک شخصیت وحشی و مغروری داره.تا حالا بهم گفته عروسامون اوسکولن چون کمسرزبونم

وقتی  باهاش مرتبطم نگاه بالا به پایین داره در حالیکه من شاعلم من قطع ارتباطم امروز پشت تلفن به بچم میگه موهاتو بستی یا نه

من خودم در حد نرمالم گاهی هم بچه اصلاا به حرفم نمیکنه اون خیلی تمیز وسواسه خلاصه همیشه میخاد بگه شلخته ای اصلا به اون ربطی نداره 

میخام بهش به خاطر این حرفش پیام بدم کلا بچم و تیپ و قیافش به تو هیچ ربطی نداره چون همیشه زر میزنه

حرفشم به خوبی نمیگه به یه حالت بدی میگه اصلا شلختم علتش اینه بچه به حرفم نمیکنه

دعواهای دیگه تون رو کاری ندارم ولی خیلی بده که آدم خودش و بخصوص بچه ش اینقدر شلخته باشه که به چشم بقیه بیاد و بخوان تذکر بدن

نامرتب بودن خیلی روی اعتماد به نفس و ارتباط گرفتن با دیگران تاثیر منفی داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دعواهای دیگه تون رو کاری ندارم ولی خیلی بده که آدم خودش و بخصوص بچه ش اینقدر شلخته باشه که به چشم بق ...

بچم به حرفم نمیکنه اصلااا نمیزاره موهاشو ببندم شوهرمگ نمیزاره میگه هر طور دوس داره بعدم من خونم اختیاری خودمه تو بیرون اوکیم خوبم خونه به کسی ربطی نداره

به گوشی شوهرم

دوم اینکه چرا یه بار واسه همیشه جوابش رو نمیدی؟ فقط بلدی پشت سرش حرف بزنی.بگو اولا خونه ی من مرتبه ، اگه گهگاه به هم ریختست چون بچه کوچک دارم ، اینو دیگه هر آدم نادونی هم تشخیص میده ، درضمن بنده شاغلم ، مثل زنای خونه دار بیست و چهار ساعت وقتم آزاد نیست که تا لنگ ظهر بخوابن و یه ساعت پاشن خونه رو جمع و جور کنن ، تمام شبانه روز سرم گرمه ، اگه خیلی وسواس فکری عصبی داری به دخترم میگم حتما جلو عمش موهاشو باز نکنه