2777
2789

دوتا خانم دیگه وقتشون بود یعنی داشتن میرفتن زایشگاه

ولی واقعا چه سخته روزای اخر حاملگی 

فکر کن با اون شکم هم درد بکشی طبیعی بچه بیاد

ولی اون لحظه ای که بچه میاد 

آخ نگم برات 

راحت ترین و آسون ترین لحظه زندگیه 

من سبکی که تو اون لحظه حس کردم رو تو عمرم حس نکردم 

یه جوری سبک شدم که فکر کردم مردم🫣 سرمو بلند کردم دیدم عههه یه غورباقه کوچولو رو شکممه😅😪

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند هفته دردت گرفت؟

من تو شک بدی بودم 

بچم IUGR بود و دکتر تاریخ سزارین داده بود 

یهو قبلش کیسه آبم پاره شد و چون بچم ریزه میزه بود افتاد تو کانال زایمان دکتر مجبور شد طبیعی بگیره میگفت سزارین خطر خونریزی مغزی داره برای جنین

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اخخخ خداااا جااان قربون قورباغه کوچولو😍😍😍😍

قورباغه کوچولو الان شده شیطون بلا😪😅 

الان میگم من واسه این ناراحت بودم؟! حیف اون همه گریه ای که من میکردم واسش

پس راحت زایمان کردی بچت کوچیک بوده حتما درد نداشتی

4 ساعت درد کشیدم 

بااینکه هیچ ورزش و یا آمادگی نداشتم 

من تقریباً استراحت میکردم