2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین ناهار ما عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 64 پست
اخه واسه شام خوبه که سبک باشه،وکرنه ماهم بره بریان نمیخوریم

این برای ما خیلی سنگینه 

شام میوه یا سالاد میخوریم اینو بخوریم خوابمون نمیبره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قرمه سبزی پختم که واقعا عااالی شده بود در لحظات اخر یدونه از این عصاره مرغا که قدیما اسمش گالیلاب ...

تا جایی که میتونید از چیزی جز رسپی های قدیم استفاده کنید واقعا تو مزه تاثیر داره 

نون جان 😋

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
من بستری ام ناهار بیمارستان امروز قورمه سبزی بدون گوشت بود

بلا به دور گلم اخه چرا 

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
چه چشم نواز.تخم مرغ پختی ولی انقدر جذابه ادم دلش میخواد فقط نگاه کنه.ماشالا سلیقه، ماشالا

ما دو نوع غذا داریم 

خوراک بره 

و خوراک جوجه 

خوراک بره یعنی اون غذایی که بره ببینه ذوق میکنه و خوراک خودشه.

سبزیجات زیاد اینا 

خوراک جوجه یعنی غذایی که همه چی توش قاطی باشه و خوراک محبوب جوجه و مرغ باشه

الان این بالایی خوراک بره است😃😃😃😃😃

اینجوری لاناتی باکلاسیم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

منم بهترین نوعش هم برای استادیوم ازادیه

بهترین نوعش واسه مدرسه ی ما بود😆

زنگ آخر که حسابی گرسنمون بود میاوردن تو بوفه ی داخل راه رومون،داخل کارتن میذاشتن ساندویچا رو ، حسابی بوی مقوا میگرفت، داخلش یه نصفه تخم مرغ بود و یه تکه گوجه و تخم مرغ، با نون ساندویچی قدیمی که طعم خمیر ترش میداد، آخ که طعم بهشت میداد، دونه ایی پنجاه تومن تازه نسیه هم میدادن 

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
ما دو نوع غذا داریم خوراک بره و خوراک جوجه خوراک بره یعنی اون غذایی که بره ببینه ذوق میکنه و خوراک خ ...

فکر کنم منم خوراک بره دوست دارم. منم اول اون سبزیجات دور تخم مرغا رو دیدم. سسم دوست دارم. 

2810