2777
2789
عنوان

بارداری

68 بازدید | 13 پست

دوستان باردار بیاییددورهم‌باشیم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدم

یک هفته پیش ازمایشم منفی بود

امروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار باشم 😭😭😭😭یک هفته هست لکه بینی دارم

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدمیک هفته پیش ازمایشم منفی بودامروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار ...

انشاالله به زودی باردار بشی عزیزم 

من خودمم ۶سال چشم انتظار بودم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
انشاالله به زودی باردار بشی عزیزم من خودمم ۶سال چشم انتظار بودم

عزیزم شما حامله ای میگن دعای زن باردار میگیره،،میشه برام دعا کنی امروز جواب ازمایشم مثبت بشه؟!!🥹🥹

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
پنج ماهه اقدامم دوماه پری نشدمیک هفته پیش ازمایشم منفی بودامروز قراره باز ازمایش بدم دعا کنید باردار ...

دکترا میگن تا ۱سال طبیعی هستش اگرباردار نشید

عزیزم شما حامله ای میگن دعای زن باردار میگیره،،میشه برام دعا کنی امروز جواب ازمایشم مثبت بشه؟!!🥹🥹

حتما حتما عزیزم توکل کن برخدا

دکترا میگن تا ۱سال طبیعی هستش اگرباردار نشید

اره درسته ولی خیلی دل منو همسرم بچه میخادوشرایطم خاصه ،،

اره درسته ولی خیلی دل منو همسرم بچه میخادوشرایطم خاصه ،،

فقط استرس نداشته باش 

من خودم خیلی استرس داشتم تو غربتم بودم 

همه بهم میگفتن استرس نداشته باش مگه میشد

دیگه زدم به بیخیالی اخرین دکتررفتنم سال ۹۶ بود

فقط استرس نداشته باش من خودم خیلی استرس داشتم تو غربتم بودم همه بهم میگفتن استرس نداشته باش مگه میشد ...

عزیزززم انشالله ب سلامتی بچه نازتو بغل بگیری،،،

اره خیلی سخته خب استرس نداشته باشم بخصوص الان ک انداختم عقب

عزیزززم انشالله ب سلامتی بچه نازتو بغل بگیری،،،اره خیلی سخته خب استرس نداشته باشم بخصوص الان ک انداخ ...

فدات عزیزم.

ازمایش رفتی اومدی بهم خبربده انشاالله باخبرخوش بیایی

فدات عزیزم.ازمایش رفتی اومدی بهم خبربده انشاالله باخبرخوش بیایی

چشم عزیزم

خیلی ممنون مهربونم♥️