2777
2789
عنوان

حالم از خوابگاه بهم میخوره

144 بازدید | 26 پست

تو یک اتاق ۶ نفره افتادم همینجور خودمون زیادیم اینا همش دوستاشونم میارن این پنج نفر باهم حالت اکیپ و صمیمی ان من کلا فازم باهاشون متفاوته مثلا من میخوام دیگه دوازده بخوابم اینا تا ساعت دو شب بقیه رو میارن تو اتاقمون بازی میکنن دور هم مثلا ی برقم خاموش میکنن و اروم حرف میزنن ولی خب یعنی چی بابا چرا ی بار تو اتاق اونا نمیرین؟ خیلیم بی ادبن و اصلا مراعات حال کسیو نمیکنن همش میگن ما خیلی خوبیم بقیه بدن منتظر نشستن من ی اشتباهی چیزی بگم چند نفری بریزن سرم دستم بندازن همشم دارن غیبت بقیه رو میکنن مطمئنم پشت سر منم خیلی حرف میزنن دیگه حالم داره بد میشه ازین زندگی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خیلی سخته 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
خیلی من میام خونه دیگه دلم نمیخاد برگردم .

چرا شعر خودت نرفتی عزیزم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
درکت میکنم تو این شرایط بود ۴ سال خوابگاه به شدت سخت گدشت ولی این اکیپ ها بهترین خاطراتشون خوابگاهه

اره بابا اینا میگن اخر هفته ها دوست دارن زودتر برگردن خوابگاه 

قبول نشدم

اگه میشه اتاق عوض کن 

2810