زندگی_1400 مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1210 عنوان باردارم هیچیحس نمیکنم😔 | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 19 پست سلام خوبین من ۱۸ هفتمه تقریبا چندروز پیش یه تکونای کمی حس میکردم ولی دیگه چند روزه هیچی متوجه نشدم خیلی نگرانم خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن.. 1403/08/24 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12473 تا۳۲هفته ممکنه یه روزتکون بخوره ۳روزنخوره اینودکترم گفت نگران نباش بعد۳۲هفته بایدبشماری تکوناشو مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6110 من از ۲۳ هفته تکون هاشو فهمیدم. اونم اولش خیلی کم بود. جفتمم خلفی بود دکتر میگفت جفت خلفی یکم دیرتر صدای ضربان قلب یا تکون هاشو میفهمی
زندگی_1400 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1210 خبرشو بگو سلام خوبین پسر بود خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..