2777
2789
عنوان

الهی هرکس الان تو نی نی سایت گرفتاره خدا کمکش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 25 پست
امین

الهی که خداوند بهترین زمدگی رو برات رقم بزنه و همه چیز زندگیتو سر و سامون بده الهی آمین 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
انشالله خدا به دلت به زندگیت نظر کنه و بهترین کمک رو نصیبت کنه

عزیزم ممنون از دعای خوبت انشالا انرژی خوبت به زندگی خودت برگرده

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی برا منم دعا کنین

انشالله خداوند معجزه کنه برات بهترین زندگی نصیبت حالت عااالی بشه...خودش بهترینها رو برات رقم بزنه... عزت و بزرگی و سعادت و خیر نصیبت کنه خدا بین مردم بهت مقبولیت بده عزیزم.

برای هممون الهی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ان شاء الله حاجت رواشی دعاکن حال امیدم خوب شه

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای عاجلا به خیر تام و به بهترین نحو برآورده بشه همه شر ها از زندگیت بره و گره های زندگیت باز بشه.سلامتی و آرامش و شادی باشه برای عزیزانت و خودت انشالله عزیزدلم.امیدوارم بهترینها رو خدا نصیبتون کنه

من خیلی محتاج دعام تروخدا دعام کنین مشگلاتمون به خوشی حل بشه و واممونم زودتر جورشه🥺

امیدوارم تو زندگیت خیر ببینی عزیزدلم.امیدوارم عزت و مقبولیت و احترام و عشق تو کل زندگیت بسیااااار جاری بشه.انشالله که از همه اینها بسیار بسیار بسیار تو زندگیت جاری بشه

عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای عاجلا به خیر تام و به بهترین نحو برآورده بشه همه شر ها از زندگیت بر ...

دورت بگردم عزیزم مرسی از دعای خوبت

ان شاء الله هرچی ازخدا میخوای بهترینشو نصیب کنه❤❤

انشالله همه حاجت روا باشید خدای مهربون به پدرم سلامتی بده و زودی خوب شه برگرده خونه

انشالله خداوند راه حاجت روایی رو پیش پات بزاره راه دستیابی به تمام نعمات و خودت و عزیزانت سلامت باشید.خدا به پدرت سلامتی بده