2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 286 پست
عا یه خوبهسات هفت له خو هلسیمه

منیش و خدااا دی زندگیه ...وله کم بخف فره بخفی چاق بیودن😂🤷‍♂️

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

الان همه چون پول داخلشه میرن سمت این جور کارا ...ی زنه بود گفت من شوهر نمیخامو شب تا صبح بشور بساب م ...

دقیقا 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخداااااعقط پول داشته باااش قیاف خرررر اشکالی نداره تازه مده😂

چن سالته شما جالبه تواین سایت اومدی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چن سالته شما جالبه تواین سایت اومدی

۲۷والا ی شیر خشک گرفتیم واسه چاقی زدیم نت و با سرزمین عجایب آشنا شدیم

منیش و خدااا دی زندگیه ...وله کم بخف فره بخفی چاق بیودن😂🤷‍♂️

چاقاو بیمنه، دی فایده نیره 😁

خفتویم گوشیم سایلنت نکردویم، زنگ دانه پیم له خاو هلسیم 

الان نیزانم چه وقته حالم گیریاس🤕

۲۷والا ی شیر خشک گرفتیم واسه چاقی زدیم نت و با سرزمین عجایب آشنا شدیم

خخخخ افرین سرزمین عجایبو خوب اومدی پس همسن وسال شوهرمی شماام  شوهرمنم متولد ۷۵

شیر خشک ازکجا گرفتی؟ وزنت زیادشد یانه؟  اگ میخای چاق شی هرروز آبمیوه طبیعی بگیر بخور خودت سیب وایناابشو بگیر وهرشب سیب زمینی سرخ کن بخور

چاقاو بیمنه، دی فایده نیره 😁خفتویم گوشیم سایلنت نکردویم، زنگ دانه پیم له خاو هلسیم الان نیزانم چه و ...

یکم له عو چاقیده بده من ثواب دیره🥺گناه دیری ولا😂😂مه بیواتاتام قیره خراو دامه په😂😂😂حالد ارا خراوه چ بیوه🤔😐

خخخخ افرین سرزمین عجایبو خوب اومدی پس همسن وسال شوهرمی شماام شوهرمنم متولد ۷۵شیر خشک ازکجا گرفتی؟ و ...

عه پش شوهر دارین چرا خیال کردم مجردین😂😂😂🤦‍♂️اینقدر مجرد دیدم تو این سایت همه رو مجرد میبینم

..ن بابا الکی بود ولی خوشمزه بوددد😂😂😂استعداد چاقی ندارررم

عه پش شوهر دارین چرا خیال کردم مجردین😂😂😂🤦‍♂️اینقدر مجرد دیدم تو این سایت همه رو مجرد میبینم..ن ب ...

ن بابا کی مجرده اکثرا دروغ میگن‌

اینجا میان واس اقدام و بارداری میپرسن از اسمشم ک پیداس 

چراواقعا فکر کردین مجردم😂 منکه توهمون تاپیکم گفتم دعا کنین واس بچه دار شدنم .. 

منم فکر کردم نوجوون باشین  شما

یکم له عو چاقیده بده من ثواب دیره🥺گناه دیری ولا😂😂مه بیواتاتام قیره خراو دامه په😂😂😂حالد ارا خرا ...

کاش بیاتا چاقی بیایده کسی، خیف نمیشه

ن بابا چجور خراو بیام 😂

اخه نیشتن بخفم 

ن بابا کی مجرده اکثرا دروغ میگن‌اینجا میان واس اقدام و بارداری میپرسن از اسمشم ک پیداس چراواقعا فکر ...

نمیدونم حس کردم مجرد باشین خوبع ک ازدواج کردین ...ندیدم واسه بگین واسم دعا کنیددد حالا مگه بچه میخاین .زوده ۲ ۳سال دیگه بعدشم بچه سخته با این اوضاع ...من پیررر شدم نووجوون چی😂

کاش بیاتا چاقی بیایده کسی، خیف نمیشهن بابا چجور خراو بیام 😂اخه نیشتن بخفم

کاش کاش..😂😂😂اگه میشد ۱۰کیلو ازت خریدم😂😂😂مه هه سقان خالیممم🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️جور وتی حالم گریاس وتم شاید....

نمیدونم حس کردم مجرد باشین خوبع ک ازدواج کردین ...ندیدم واسه بگین واسم دعا کنیددد حالا مگه بچه میخای ...

🤣🤣🤣 شوهرمموهمیشه میگه پیرشدم میگم بابا هنوز ۲۸ سالته چی میگی میگه بچه ندارم پیرشدم ازماگذشت دیگه.

چرا برید بخونید نوشتم واسم دعاکنید بچه دارشم آره دیگه من ۱۷ سالم بود ازدواج کردم خیلی گذشته تازه بفکر این افتادم بچه بیارم قبلش که درگیر دانشگاه واینابودم سرگرم بودم بفکر بچه نبودیم 

نمیدونم حس کردم مجرد باشین خوبع ک ازدواج کردین ...ندیدم واسه بگین واسم دعا کنیددد حالا مگه بچه میخای ...

دیگه منم نزدیک ۲۴ سالمه کجا زوده هعی خخخ

2810