2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 295 پست
فعلا که یه دودفه تعلیق بوید گرد خن خن ژنیل😅سومین بار دیگه رات نمیدن هااا

و گیان نیلو له در بندازن بیرون له پنجره کیمو ناو😂بعدشم همین الان ۲تا کاربری صفر کیلومتر دیرم ارای روز مبادا😁...راسی ایوشم ته هایده اینستا عه فیلمه ژنه با ۳تا پیا متاهل دیده امرو شنفتم ل سایت

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بعضی گوشیل واقعا کاریان خوبه، گوشی سامسونگ داشتم شیش سال ارام کار کرد. الانیش هی دیرمه بدون استفادس

نااامرد بره مه😂😂😂ثواو دیررره و خداااا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و گیان نیلو له در بندازن بیرون له پنجره کیمو ناو😂بعدشم همین الان ۲تا کاربری صفر کیلومتر دیرم ارای ر ...

با شناختی که وته دیرم هی یه راسیه 😂

واقعا دو گله کاربری دیری، اسمیان چس بویش بزانم😁

ن ولا نیمه، داستان چس؟ 

با شناختی که وته دیرم هی یه راسیه 😂واقعا دو گله کاربری دیری، اسمیان چس بویش بزانم😁ن ولا نیمه، داست ...

عرررفی خطره😂😂😂😂اسمیان نمیگم😂😂😂🤦‍♂️ی ژن متاهل با ۳ تا پیا رابطه جنس..ی داشته بعد فیلم گرتگه میخاسته اخاذی کنه فیلمو پخش کردا رفته ترکیه گرتنسه اون ستا پیا هن آدمای معروفی هستن

بیا ببر مال خودت🤗

و بختم درووو😂😂🤷‍♂️ته جامه ترخینه نیاد الان گوشی جی ۵دیده مه😂😂😂😂🥺

و بختم درووو😂😂🤷‍♂️ته جامه ترخینه نیاد الان گوشی جی ۵دیده مه😂😂😂😂🥺

خب ارا ترخینه خود ناتی🤕

وخدااا استفاده نمکنیم همینجور مانده، هم بیا ممانمان باش به صرف ترخینه هم گوشیع ببر

خب ارا ترخینه خود ناتی🤕وخدااا استفاده نمکنیم همینجور مانده، هم بیا ممانمان باش به صرف ترخینه هم گوش ...

میااام هاااااا😂😂😂شوخی نداررررم

خویشگ اینستا گردم خور نیره😂

متوجه نشدم چی گفتی

اگه منظورت منم، ندیدم به جان بچه هام، صفحه اینستای من از این چیزا نداره پاکه پاکه🤗

فقط الان تو اینستا بودم راجبش حرف زده بودن منم از رو خواندن کامنتا متوجه شدم چی شده همین

متوجه نشدم چی گفتیاگه منظورت منم، ندیدم به جان بچه هام، صفحه اینستای من از این چیزا نداره پاکه پاکه� ...

باش قسم نخوه نیلوووو🤦‍♂️خلاصه ایسنتا له ولات خور دیره😂شده بی بی سی و علی😶آخر بیوه چه گرتنسان

کرع دی ترخینه قابل چس، ته بیا😅به شوهرمم میگم دوست مجازیمه 🤣اونم سرمه گوش تا گوش میبره، اونوقت سرمه ...

خداا نکه نیلووو 😂😂😂پس وخاطر ترخینه این همه دردسره نمی ارزه😂😂😂ولی بهش نمیاددد اینجوری باااشه نیلووو ی مشت بیده له تمامه😂😂😂

باش قسم نخوه نیلوووو🤦‍♂️خلاصه ایسنتا له ولات خور دیره😂شده بی بی سی و علی😶آخر بیوه چه گرتنسان

نوشته بود یکیشان قهرمان شنای کشوره، فیلمش در امده خودشو کشته، دختره هم با شوهرش رفتن ترکیه

2810