2777
2789
عنوان

خیانتتتت

1766 بازدید | 263 پست

دیروز تقریبا ساعت ۱۰صبح دنبال کار اداری رفتم و بعد ۴ماه رفتم قهوه خونه ی پسره تقریبا ۳۸ساله اومد میز بغلی نشت و با تلفن حرف میزد ولی فهمیدم با رلش حرف میزنه ..بعد خاستن تصویری حرف بزنن تو روبیکااا پسره بلد نبود گفت چرا نمیشه منم گفتم بزن رو اون کادر آبی تا تصویرت بیاد و دوربین فعال بشه بعد پسره نگاش سمت من بود یدفع تصویره خانمه اومد ک بی حجابم بود گفتم اومد تصویرش و داشتن حرف میزدن زنه ۴۵ساله بود شوهرم داشتتتت گفت شوهرم ساعت۶میره تا ۶عصر سرکاره و گفت تو اصفهان هست محل کارش ...پسره گفت ب مسعود ک شوهر زنه س گفت بهش بگوو برنگردهههه

اینقدر دلممم سووخت واسه مسعود ک اون سر کار میره ولی زنش اینجوری ...

دنیای خرابی شده بخداااااا

تاحالا خیانتو اینقدر از نزدیک ندیده بودممممم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما هم که کمک کردی به رغیب مسعود 🙄 چرا کمک کردی و یادش دادی تصویری حرف بزنه

نمیدونستم ک اولش زنه متاهلِ

گفتم رلشه یا دوست دختره یا نامزدن

تصویری دیگه گفت شوهرت کجاسو از این حرفا

دو تا متاهل خائن اعدام بشه دیگه این اتفاقا کم میشه🙌🏻

اره بخداااا گل گفتییی

و اونایی ک اخ ت لا س میکنن 

چطور دلشون راضی میشه به خیانت؟بویی از انسانست نبردن یعنی؟

بخدا ی سری کارای دیگه کرد زنه ک نشد بگم سانسور کرددم 

دو تا متاهل خائن اعدام بشه دیگه این اتفاقا کم میشه🙌🏻

الان خیانت عادی شده بخدا نمیدونم چی توشه ک طرف با اینکه اهلش نیست باز میره سمتش 

حالا یبارم رفتم پارک چمران تو کرج ی زنه بود با دوتا دختراش ی پسررم هم سن خودم افنتده بود دنبال زنه زنه ام بخدا با دختراش فاصله گرفته بودد پسره ام داشت حرف میزد باهاش یواشکی ...

دنیااا خراب شدهههه ادم میترسه ازدواج کنه چ مرد چ زن

هاتید گرد تاپیک جنجالی، کلا چالش دوس دیری هاا😂

و گیان نیلووو و گیان خووم راسه یهه حالا اراد ایوشمه قشنگ حیف رخم چوو تعلیق بوووم

نامرررد هه خوره بگرررر🙄😑شاید هه مردیووممم

و گیان نیلووو و گیان خووم راسه یهه حالا اراد ایوشمه قشنگ حیف رخم چوو تعلیق بووومنامرررد هه خوره بگرر ...

آخه فک کردم گرد یارو دیوته بوی، آیدی روبیکا داده پید دوساو بویده😅

ایمه فراموش کردیه

آخه فک کردم گرد یارو دیوته بوی، آیدی روبیکا داده پید دوساو بویده😅ایمه فراموش کردیه

ن کورههه وت آهن بتونم اراد وتم بخون یدفع ایدی دا زانسم تعلیق بومم اخرش آهنگه و چتو نیوسا😂😂😂

مه حبیبم و خدا تا قیامت تکو تنیاااا

وتم حتما تنیش تعلیق بیودا وگرنه نزانسم هسد ولی نامردی و پیام نیدن

ن کورههه وت آهن بتونم اراد وتم بخون یدفع ایدی دا زانسم تعلیق بومم اخرش آهنگه و چتو نیوسا😂😂😂مه حبی ...

حبیبببب😂

وخدا وتم  دی سرد کفتیسع سر انجام خوشالو بویم اراد

وتم آخری یه روزی یادی له ایمه کید 

چوزانم چه بویع آخه

حبیبببب😂وخدا وتم دی سرد کفتیسع سر انجام خوشالو بویم ارادوتم آخری یه روزی یادی له ایمه کید چوزانم چ ...

شانس مه له قنگ اوباما سیه تر 🤦‍♂️ن کوره هه وت آهنگ بخونم آخریش هیوچ اصلا شیو داشت نیلوووو

مه نااامرد نیم جور ته 😒ن پیامه ن چشته هه شاید مردیووم خالو بوخشیدا وله خیلی گنی😂🤦‍♂️ته ترخینه و مه نیاد بعد انتظار دیری نگرانم بیود

الان خیانت عادی شده بخدا نمیدونم چی توشه ک طرف با اینکه اهلش نیست باز میره سمتش حالا یبارم رفتم پارک ...

اره جامعه و فرهنگ انقد عوض شده که دیگه قباحت و زشتی خیانت فقط در حد حرفه کسی از ته دل باور نداره چه عمل سنگینی داره انجام میده مخصوصا در حق اونی که بهش خیانت میشه. بکشتش بهتره

2810