2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 247 پست
فک کردم فامیله یا کسی وروستا خودان انتخاب کردیه کورد خومان بی احساس نین، فقط یه سری محدویتها،نمیذاره ...

ن فامیل نیه ...بله محدودیته خررراو کردگههه

ن کسی نیه چ بکم مشاورررر

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

سالنای زیبایی اگ بدونی چخبره.. دوستم کراتین کاره امروز عکس صاحب سالن ک کارمیکنه فرستاد خانومه دوتا پ ...

چ بده واقعااا خبررر دارم از وضع جامعه...راننده هاا ک تو جاده ان شبو روز....چجوری شوهره فهمیده چ سخت بوده واسش

حالا دوستتت چجوری فهمیده😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بده واقعااا خبررر دارم از وضع جامعه...راننده هاا ک تو جاده ان شبو روز....چجوری شوهره فهمیده چ سخت ...

دقییقا 

دوستم ک میان باافتخار خب برای هم تعریف میکنن این. دوستم ک میگم دیگه ازوقتی طلاق گرفت اینم عدض شد اصلا دوست ندارم رفت وامد کنم  میگه بهم پیشنهاد داده توسالن دختره ک هررابطه ۳ تومن بعد من توپیدم بهش گفته حالا تا ۵ تومنم راه میاد ..

گفتم تقصیر خودتع ب اینا رودادی که حتمااینارو بهت گفتن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چ بده واقعااا خبررر دارم از وضع جامعه...راننده هاا ک تو جاده ان شبو روز....چجوری شوهره فهمیده چ سخت ...

توسالن افتضاحه جو دنبال دعا وجادو  هردرامدی ک دارن فقط خرج زیبایی وعمل حرفای خاله زنکی و خودشونم هربار میشینن نقشه میکشن ک چیکارکنن ..ی بنده خدای پولدار توفامیل هس ۸۰ ساله یکی از این دخترای بلاگر اومده مخ این پیرمردو زده البته اینم مقصره ولی خب میگن زنه خیلی پیگیر بوده همسن دختر کوچیک پیرمرده اس  نوه داره این بندهدخدا خونه ماشین همه چی بنامش کرده باهم سفر میرن زنشم تواین سن پیری هرروز گریه وافسردگی ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

دقییقا دوستم ک میان باافتخار خب برای هم تعریف میکنن این. دوستم ک میگم دیگه ازوقتی طلاق گرفت اینم عدض ...

ینی زنه  ب دوستت پیشنهاد داده براش کار کنه یعنی زنه کیس جمع میکنه واسه آقایون ؟؟؟

توسالن افتضاحه جو دنبال دعا وجادو هردرامدی ک دارن فقط خرج زیبایی وعمل حرفای خاله زنکی و خودشونم هرب ...

عجب زمونه ای شده بخاطر پول ادم میکشنننن 

ینی زنه ب دوستت پیشنهاد داده براش کار کنه یعنی زنه کیس جمع میکنه واسه آقایون ؟؟؟

دقیقا