2777
2789
عنوان

خیانتتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 309 پست
تقو تق در زدم دست پر اومدم😅

ترخینه هاوردیده😂

زیر لفظی توای نیلوووو🙄

وتم نزانم وسیله ارای مالم بسینم یا پیوله جمو بکم ژن بخوازم؟؟؟قشنگ فکر بکه جواو بیه (دوس دخ...نیرم دی خود درک بکه )الان بزان نظرت چس

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

ترخینه هاوردیده😂زیر لفظی توای نیلوووو🙄وتم نزانم وسیله ارای مالم بسینم یا پیوله جمو بکم ژن بخوازم؟؟ ...

خومیش ترخینه نیرم 😅

خب باید در مورد ایی موضوع خود اول تصمیم بگرید، اصن کسی در نظر گردیه؟ 

باتوجه به چیزایی که گفتی، پس ازدواج کن، وام ازدواجم بهتان میدن، خدا بزرگه 

زیاد ریختو پاش نکن برا ازدواج که وامت برات بمانه بشه یه سرمایه، بعدها بتانی باهاش کاری انجام بدی 

راسی وام ازدواج الان چنی دن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خومیش ترخینه نیرم 😅خب باید در مورد ایی موضوع خود اول تصمیم بگرید، اصن کسی در نظر گردیه؟ باتوجه به چ ...

اگریش داشته باشی نمیدی قرطن😏هه هایده فکر خود😑عا یکه هس 😅وله خو هیمان نزانه باید بیوشمه په اول بزانم نظره چس ولی خدا شاهده ج منفی بود تا ۲،۳سال تر قید ژن کوتم🥺🤦‍♂️🤦‍♂️دی قین کم😶😅و قران دی مردیمن گیوده عه زندگیه تحمل نیرم و خدا جس آخر گیوده ناو مجردی 🤷‍♂️مه تا عقد بکم مثلا وامگیش سینم دمه طلا ارای تا خداقل ی سال و عقد منیده تا عروسی ....۳۵۰تمن دن الان نیلووو هر نفررر 

اگریش داشته باشی نمیدی قرطن😏هه هایده فکر خود😑عا یکه هس 😅وله خو هیمان نزانه باید بیوشمه په اول بزا ...

😅😅

دی شانسد امتحان که بزانیم چو بو

ولی  خوبه ولا دونفری هفتصد دنه پیدان، مه وجی ته بوم پانصدی دمه طلا، سه چوار سال نفروشیده، بهترین سود دهی دیره اراد

😅😅دی شانسد امتحان که بزانیم چو بوولی خوبه ولا دونفری هفتصد دنه پیدان، مه وجی ته بوم پانصدی دمه طل ...

دی بزان قسمت چوس...

ن کوره ۵۰۰بنه طلا ودرد چ خوه له جی تر سرمایه گذاری بکم بیشتر سود کم خوم زانم چ بکم

دی بزان قسمت چوس...ن کوره ۵۰۰بنه طلا ودرد چ خوه له جی تر سرمایه گذاری بکم بیشتر سود کم خوم زانم چ بک ...

اخه گرد ایی پویلع فقط توینی طلا بسینید، هویچ نیکه

مثلا تواید چو ایی پویله بکید؟ 

اخه گرد ایی پویلع فقط توینی طلا بسینید، هویچ نیکهمثلا تواید چو ایی پویله بکید؟

هنوز منو نشناختی هااا بمن میگن عررفی فنرری😂😂باید مغزت کار بکه 

اخه گرد ایی پویلع فقط توینی طلا بسینید، هویچ نیکهمثلا تواید چو ایی پویله بکید؟

و خدا توینم فقط له ناو یسال عه پیوله دو برابرو بکم

بیده طلایش هی دوبرابراو بودفقط بزانم چووپی کید

مه ۵۰۰ملیون ۳ سال بخفنم ک چ بود ریسکه

وله هه سال اول کلی و په سود کم پیوله خوه و په درارم دمه طلا بعد و سوده باز معامله کم

مه ۵۰۰ملیون ۳ سال بخفنم ک چ بود ریسکهوله هه سال اول کلی و په سود کم پیوله خوه و په درارم دمه طلا بعد ...

ناو شیش ماه یه تمن چیسه بان طلا. فک بکه ناو یسال پویلگد بوده چنی، فعلا طلا سیر صعودی دیره

ناو شیش ماه یه تمن چیسه بان طلا. فک بکه ناو یسال پویلگد بوده چنی، فعلا طلا سیر صعودی دیره

حالا بیا مه هه ژن بخوازم بقیه آسانه😂راسی ها یادت وتی برج۱۰احساس کم ژن خوازم الانیش عو حس کیدن یا وقسی کردی😂

ان شاالله خوازیدولا حس کم خوازید، دی پناه بر خدااا

ولا دو هفته تر میخام بچمه نوا بزن چ ایوشییی😂

2810