2777
2789
عنوان

رشد بچه

43 بازدید | 3 پست

سلام خانما خوبین .من ۱۲ آبان رفتم سونو طبق انتی ۱۲ هفته و۱ روز بودم ...

۲۳ آبان رفتم سونو باید ۱۳ هفته و ۵ روز میبودم ولی ۱۲ هفته و ۶ روزم .رشد بچه ۶ روز اومد عقب..

دکتر برگشت گفت رشدش یکمی باید بهتر شه عدای مقوی بخور گفت ۱۷ روز دیگه بیا سونو برای غربالگری . من نگرانم کسی بوده اینجوری براش شده باشه ؟؟؟؟ من میلم ب عدا کمه .حالت تهوع دارم .ویتامین هم منیزیم و کلسیم و مولتی ویتامین و آهن دارم  

الهیییی،عزیزم منم سر پسرم حامله بودم همین داستانو داشتم ویار شدید داشتم تازه ۱۲هفته خوب شدم،واس ۱۷هفتگی سنو شدم همه چی خوب بود وزن و سن بچه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما بعد سونو انتی رشد بچه عقب بود ؟

عزیزم من هفته۷که اول ویار من بود تولد بچه منو زده بود ۲۰شهریور ،برای ۱۰هفته که رفتم سنو قلب تولد بچه منو زد ۲مهر،،رشد بچم کم بود خب من ویار شدید داشتم چیزی نمیخوردم،برای ان تی که رفتم سنو تولد بچمو زد۳۰شهریور،کم کم ویار بهتر شد،خوب غذا میخوردم سنو آنومالی تولد بچمو زد۲۰شهریور،سن و قد و وزن بچه اوکی بود

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "