2777
2789
عنوان

دلم میخاد تو بارداری بیست سی کیلو اضافه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 78 پست
اره من ۴ هفته و چهار روزم طبق پریودم😍منم نرفتم ولی خیلی استرسشو دارم، اسیفولیک میخوری؟ پیش دکتر رفت ...

اره اسید فولیک بخور حتما و قرص های مکمل ک ضعف نکنی منم میخورم😁

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

اگر زود بری سنو میگن قلبش تشکیل نشده و فقط استرس میدن من سر دوتا بچه هام آخرای ۷ هفته رفتم

پس منم همون هفت میرم،از اولین روز قاعدگیم حساب کنم یا از وقتی که تموم شده؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اسید فولیک بخور حتما و قرص های مکمل ک ضعف نکنی منم میخورم😁

مکمل مثل چی؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

2805
زینک پلاس و اینجور چیزا

عزیزم شما دلدرد و کمردرد دارید؟ من خیلی نگرانم سوزش سر معدمم از امروز شروع شده همش میگم نکنه خارج رحمیه یا قلب نداره😭😭😭😭

عزیزم شما دلدرد و کمردرد دارید؟ من خیلی نگرانم سوزش سر معدمم از امروز شروع شده همش میگم نکنه خارج رح ...

مگه علائم خارج رحمی چیه🥲🥲

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

مگه علائم خارج رحمی چیه🥲🥲

نمیدونم تو علائمش درد کمر هم هست شما میشه کلا علائمت رو بگی🥺فردا میری دکتر؟

نمیدونم تو علائمش درد کمر هم هست شما میشه کلا علائمت رو بگی🥺فردا میری دکتر؟

من خارج رح نیستم🥲

من خارج رح نیستم🥲

میدونم عزیزم ایشالله که هیچکس نباشه منم نیستم فقط چون دردکمر اذیتم میکنه رفتم درموردش خوندم که نوشتن طبیعیه ولی اینترنت لعنتی نوشته میتونه از علائم بارداری خارج رحم باشه.

حالا میخواستم ببینم شماهم گاهی دردکمر داری؟ من اصلا هنوز حالت تهوع یا ویار ندارم فقط چیزای شیرین به دلم نمیشینه بخورم حالا فردا سونو دارم برام دعا کن قلبشو ببینم الان ۴ هفته و پنج روزمه

میدونم عزیزم ایشالله که هیچکس نباشه منم نیستم فقط چون دردکمر اذیتم میکنه رفتم درموردش خوندم که نوشتن ...

اره منم گاهییی درد کمر اونم ضعیف دارم بعد چن ساعت خوب میشع.🥲ب نت اعتماد نکن گلم استرس خوب نیس اصلا

ن الان نرو واسه سونوی قلب جنین عزیزم چون هنوز درست نشده قلبش بزار ۶ هفتت بشه😊

اره منم گاهییی درد کمر اونم ضعیف دارم بعد چن ساعت خوب میشع.🥲ب نت اعتماد نکن گلم استرس خوب نیس اصلان ...

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو گفت همه چی خوبه شکرخدا ولی گفت زیر یکماهه🥹🥹🥹بتاهم دوباره دادم ۱۷۰۰ بود سه شنبه ۲۶۰ بود.فعلا فقط ساک تشکیل شده و گفت سه هفته دیگه برم کلا برای قلب.شما رفتی؟ حالا فردا میرم پیش دکترم بیینم مکمل لازمه یا نه

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو گفت همه چی خوبه شکرخدا ولی گفت زیر یکماهه🥹🥹🥹بتاهم دوباره دادم ۱۷۰۰ ...

اره خداروشکر ک ساک خالی نیست🫶😍

سلام عزیزم من امروز رفتم سونو گفت همه چی خوبه شکرخدا ولی گفت زیر یکماهه🥹🥹🥹بتاهم دوباره دادم ۱۷۰۰ ...

اره زیر ۵ هفته ای ؟ یک ماه نشده🥹

اره زیر ۵ هفته ای ؟ یک ماه نشده🥹

اره گفت نزدیک به یکماهه ولی خب دکترم با توجه به پری گف چهار هفته و دو‌روز. حالا گفت تو سونو قلب دقیق مشخص میشه

2810