2777
2789
عنوان

ی لباس بشوهرم نشون دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 26 پست

وا چه اشکالی داره گفته لباسه مناسبت نیس منم گاهی به شوهرم میگم فلان لباس مناسبت نیس شکم داری یا اون بهم میگه بهت نمیاد چمیدونم بالاتنش بزرگه برات یا یه همچین چیزایی ناراحتی نداره که 

نمیدونم شما رابطت با شوهرت چطوره ولی باید مثل دوستت باشه اگه دوستت بگه این لباس بهت نمیاد ناراحت میشی؟!

رژیم گرفتم هیچ جامم چاق نیست غیر پهلوهام

حرکت پهلو بزن روزی سیصدبار هر طرف اگه وزنه داری دستت بگیر اگه نه بطری آب معدنی کوچیک داخلش آب یا شن بریز تاثیرش بیشتره میتونی حرکات زیر شکم و هم بزنی قبلشم گرم و بعدشم سرد کن بدنتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پهلودارم بعدزایمان دومم ولی هیجکس نمیفهمه پهلوان همه بم میگن چقد باسنت بزرگ و برجسته اس 😐😐 فقط خودم میدونم ک پهلوعه  خطای دید ایجاد کرده 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

حساس شدی عزیزم حالا میرفتی کلی پولشو میدادی بعد بهت نمیومد خوب بود؟منم برا همسرم نظر میدم اونم‌نظر میده مثلا من سینه هام کوچیکه خب معلومه لباسای دکلته بهم نمیان دیگه ناراحت شدن نداره 

همسر منم بهم گفت بدنت شله.. منم سی.. نه هام شله... منم از بدنش ایراد گرفتم... دیگه هیچی نمیگه... من بچه ندارم.. لاغر شدم بدنم شل شده... کسی نمیدونه باید چه ورزشی انجام بدم؟ 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید.... خیلی داره سختی میکشه.. سنی هم نداره۱۶سالشه... 🥺♥