2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه کلی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 133 پست

چ عوضیه

گاو حیفه بذاری رو این حیوون

کجات رو زد؟ اگر روی صورتته که حسابی خندون باش برو سفر اول هم برو خونه مادرشوهرت حسابی قربون صدقه شوهرت برو خودت پیش قدم شو برای اشتی

رسیدید اونجا قشنگ کبودی و جای دست وشوهرت رو ناخواسته نشون مادرشوهرت بده

بعد بگو برای کارت ماشین یهو عصبی شد هر هر هر( بخند واقعا) منو زد هر هر هر

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خانوادت میدونن کتک میزنه؟؟؟

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

چ عوضیهگاو حیفه بذاری رو این حیوونکجات رو زد؟ اگر روی صورتته که حسابی خندون باش برو سفر اول هم برو خ ...

😐😐😐😐

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

اگه هنوز پیدا نشده 

این آیه رو سه بار بخون:

اصبحت فى جوار الله و امسيت في امان الله

انشاءالله پیدا میشه💚

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...

کینه ای نیستی اصلا 

من بودم اگر قرار بود باهاش زندگی کنم وقتی منو میزد منم وحشی میشدم انقد چنگش مینداختم که جای سالم نمیموند 

حداقل وقتی جایی ندارید برید یا نمی‌خواید خونوادتونو ناراحت کنید نشینید تو دعوا عین چی نگاه کنید تا کتک بخورین ...چنگ که میتونید بندازید ...زنده مرده شو بیار جلو چشمش ..

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
😐😐😐😐

بهترین راهه

اینقدر کتک خوردن زن از شوهر دیدم بنظرم بهترین راهه

ننه اش ادبش کنه

استارتر هم جلوی مادرش نباید هیییییییییچ حرفی از کتک و دعواشون بزنه

یکمی سیاست

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه بابا نمیشه اینجوری

باشه

نه بهشون چیزی نمیگم ک ناراحت نشن

اشتباهه

2810