2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه کلی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 133 پست
خدایی؟ چندسالشه؟مثلا به نسبت اقایون میانسال؟

18 سالشه کلا از بچگی زورش زیاد بود

داداشش 2 سال از خودش کوچیکتره زورش بهشن میرسه

داداش من که 11 سال ازش بزرگتره زورشون در یه حده😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اینکه ایشونم ۲۰ ساعت باید رانندگی کنه، مرد بودن هم سخته، منم شوهرم وقتی قراره بریم شهرستان. و جوش میاره و میخواد همه چی زود آماده بشه، به خاطر اینکه فاصله زیاده، کدوم شهری؟

18 سالشه کلا از بچگی زورش زیاد بودداداشش 2 سال از خودش کوچیکتره زورش بهشن میرسهداداش من که 11 سال از ...

۱۸ سال اوج انرژی و قدرته خدایی😂

به نسبت مثلا پدرتون یا پدر خودشون فکر کنم قویتر باشن

کلا افراد بالای ۵۰ سالو میزنه زمین نه؟😂

از بندر عباس میاییم تبریز

درکش کن، همه مردان یه زمان هوایی از کوره در میرن، بدیش و به خوبیش ببخش، وقتی کار بدی می‌کنه سکوت کن، خودش میاد سمتت و از ظلمی که بهت کرده ابراز پشیمانی میکنه، اگه همیشه بد بود نمیشد کاری کرد و غیر قابل تحمل بود، توی آرامش باهاش یه قرار بذار که هربار زود عصبانی شد برات یه چیزی بخره، مثلا لباس یا گل و ...

مجبورم برم چون دو روز دیگ عروسی خاهرشه

من بودم مراسم رو به کام خودش و کل خاندانش زهر میکردم با این حیوونایی که تربیت کردن،اه ببخشید بی تربیت شدم خیلی رو مخمه مردی که دست بزن داره🥺

۱۸ سال اوج انرژی و قدرته خدایی😂به نسبت مثلا پدرتون یا پدر خودشون فکر کنم قویتر باشنکلا افراد بالای ...

اره حالا همچین به سن هم نیست 

من 23 سالمه ولی مث یه ادم 50 60 ساله همه جام ترق توروق صدا میده

زورمم به هیشگی نمیرسه😂😂

2810