2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه کلی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 133 پست
شما زورت به پدرت که سن و سالی ازش گذشته‌و شایدم میانسال باشه میرسه تا زورت به همسرت برسه؟چه حرفیه آخ ...

چرا به ما زنا تو هر زمینه ای ظلم میشه حتی زورمون هم که یه چیز خدادادی هست از مرد ها کمتره از دختر بودنم متنفرم کاش بتونم تغییر جنسیت بدم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه پس فردا عروسی خاهرشه مجبورم برم

برو ولی باهاشون بی تفاوت رفتار کن سعی کن خیلی گرم نگیری باهاشون.

در حد یه احوالپرسی ساده.

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

شما زورت به پدرت که سن و سالی ازش گذشته‌و شایدم میانسال باشه میرسه تا زورت به همسرت برسه؟چه حرفیه آخ ...

بعضیا زورشون میرسه

من زورم نرسه ولش میکنم میرم شده تو خونهه پدر مادرم 

هزارتا حرف بشنوم بهتر از اینه که یه نره خر بیاد بی دلیل کتکم بزنه

خدانکنهمیخام بهش بگم رفتم خونه مامانم یه مدت برنمیگردم نمیدونم بگم یا نهچون قرارشده با هم برگردیم

من نمی‌دونم شخصیت شوهرت و خانواده هاتون چجوره فقط میدونم که اگر این کتک زدن براش چیز عادی بشه زندگیت کم کم تبدیل به جهنم میشه خودت به هرروشی که میدونی موثر هست کاری کن ادب بشه 

من خودم بکبار شوهرم توی بحثمون یه هل ساده منو داد ، کاری کردم به غلط کردن افتاد 

بعضیا زورشون میرسهمن زورم نرسه ولش میکنم میرم شده تو خونهه پدر مادرم هزارتا حرف بشنوم بهتر از اینه ک ...

من ۱۵ سالمه اما نمیدونم چرا زورم به داداش ۱۰ سالم نمیرسه 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بعضیا زورشون میرسهمن زورم نرسه ولش میکنم میرم شده تو خونهه پدر مادرم هزارتا حرف بشنوم بهتر از اینه ک ...

خب دیگه هیچکسی زورش نمیزسه

طبیعیه دختر زورش از بابای ۵۰ سالش یا ۶۰ سالش یا ۷۰ سالش قویتر باشه طبیعیه

ولی از همسرش؟ نخ

خب دیگه هیچکسی زورش نمیزسهطبیعیه دختر زورش از بابای ۵۰ سالش یا ۶۰ سالش یا ۷۰ سالش قویتر باشه طبیعیهو ...

یه دختر دایی دارم زورش به همه مردای فامیل میرسه

حالا بحث زور نیست این وسط بحث تلف شدن عمر ادمه

2810