2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه کلی کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 133 پست
من دو سه تا چنگ انداختم 🥲

نرو عروسی ...زهر کن عروسی رو براش ...آخه دلیلی نداشته سر یه کارت گم شدن اینکارو کنه بگو خجالت نمی‌کشی انشاالله سر خواهر تازه عروست بیاد شوهرش عین چی بزنتش سر مادرت بیاد 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
کم پیش میاد

خدا بگم چیکارشون کنه منم قهرم باهاش

عروسای دیگه دنبال سهم الارثن بجز این حرصش ک میگیره میگه تو هم لنگه اونایی درصورتی ک ارثشون کوچکترین اهمیت واسه من نداره کلا تو مسائلشون دخالت نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر بچه م مجبورم بسازم

بچه صحنه کتک کاری رو دید؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
اره خیلیییییی

بنظرم دمنوش بابونه و به لیمو براش مفید باشه 

میتونی هم از مشاوره مشورت بگیری 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
نرو عروسی ...زهر کن عروسی رو براش ...آخه دلیلی نداشته سر یه کارت گم شدن اینکارو کنه بگو خجالت نمی‌کش ...

یعنی بعضیا رو خدا ساخته واسه آتیش به پا کردن، 

بی خیال بابا، یه غلطی کرده الآنم ناراحته، مطمئن باش این حرفا رو میزنی اسی هم ناراحت میشه، چون ته قلبش دوسش داره

نرو عروسی ...زهر کن عروسی رو براش ...آخه دلیلی نداشته سر یه کارت گم شدن اینکارو کنه بگو خجالت نمی‌کش ...

به نظرم با این حرفا یه کاری کنی دوباره کتک کاری بشه، اصلا آخرش چی، دوباره ایشون یه حرف به خواهرش بزنه، اونم کتک بزنه، ایشونم می‌ره مهریه اجرا میذاره، مهریه رو قسطی میکنن، بچه رو ازش میگیرم ، میفرستنش خونه باباش، پسره هم به خونوادش میگه به خواهرم بد و بیراه گفت، کی این وسط ضرر میکنه، خب گذشت می‌کنه و اصلاحش کنه که بهتره، مرداد مثل موم توی دست زنن، فقط شرطش نرم خو بودنه زنه، اینا تجارب خود من تو زندگی با همسرمه

چون خانم‌ها هم زود عصبانی میشن جواب شوهر رو میدن وقتی مرد عصبانیه زن نباید جواب شوهر رو بده

مادر شوهرم همیشه همینو میگه، زن و شوهر باید همیشه سوار الاکلنگ باشن، یکی می‌ره بالا اون یکی بیاد پایین، و برعکس، اگه همیشه بالا باشی یا همیشه پایین خوشی نداره که، اینو همه عروس ها باید یاد بگیرن

عروسی بخوره وسط فرق سر خودش و خواهرش

چرا مجبوری بری؟

بگو محاله بیام اگه منتتو کشید و عذر خواهی کرد با هزار ناز و منت برو اگرم نه ک هیچی ولش کن

اون باید هول بشه واسه عروسی خواهرش شما چته؟؟؟

چ عوضیهگاو حیفه بذاری رو این حیوونکجات رو زد؟ اگر روی صورتته که حسابی خندون باش برو سفر اول هم برو خ ...

واقعا که، تو رو خدا مشورت ندید شماها، اینه که میگن برا مشاوره پیش هر کسی نرید، مشکلات زندگی ایشون اگه به خونواده کشیده بشه دیگه نمیشه جمعش کرد، خودشون باید حل کنن، آخه بالای عروس یا مامان داماد کجا هستن که حل کنند یا نه، فقط فکرشون و آزار میدی، و اینکه همه خونواده ها در نهایت میگن بیچاره بچم،

کینه ای نیستی اصلا من بودم اگر قرار بود باهاش زندگی کنم وقتی منو میزد منم وحشی میشدم انقد چنگش میندا ...

آخه ایشون بزنه شوهرش محکم تر میزنه، خدا قدرت بدنی و به مرد داده، قدرت دلبری کردن و خر کردن بندی کردن و عشوه رفتن و ناز کردن و به زن، اون از قدرت خودش استفاده میکنه، شما هم از قدرت خودت استفاده کن، متاسفانه فقط پوشش دخترا مثل پسرا نشده، بازخورد و مهارت های حل مسأله شون هم شبیه مردا شده، شما زنی گلی خانم، مرد که نیستی،

تو رو پیغمبر پیشنهاد درست بدین، احساسی پیام ندین

مادر شوهرم همیشه همینو میگه، زن و شوهر باید همیشه سوار الاکلنگ باشن، یکی می‌ره بالا اون یکی بیاد پای ...

👌آره قدیمی‌ها سیاست‌های زندگی رو خوب بلد بودند به خاطر همین هم زندگی‌ها دوام بیشتری داشت از کامنتها هم مشخصه که الان هیچکی از زندگی چیزی نمیدونه جز دعوا و لجبازی 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یعنی بعضیا رو خدا ساخته واسه آتیش به پا کردن، بی خیال بابا، یه غلطی کرده الآنم ناراحته، مطمئن باش ای ...

تو ازون بدبختایی هستی که ظلم رو‌تحمل میکنن و‌جیکشون درنمیاد !! همین شماها مردارو هار کردید ...برو‌ ریپلای نزن چون نمیخونم 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده