2777
2789

نمیدونم چجوری بگم بیایین تو تاپیکم دیگه😂🙏

با یه مشاور میخوام مشاوره بردارم جدیدی نژاده فامیلیش

خودش برنامه نمیریزه رتبه برترای خودش که الان مشاورن برنامه میریزن خودش اخر هفته ها انالیز میکنه وضعیتو

قیمتشم ماهانه ۶۵۰ عه

بگیرم باهاش یا نه

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

مشاور ها

تخمی ترین پدیده روی کره ی زمینن

الان سیل روانی از مشاور خوب خیلی به پیشرفت کمک میکنه به سمتم میاد ولی به کتفم

کلا چرته مشاور گرفتن

ولی خب اگ میدونی کمکت میکنه اره

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور هاتخمی ترین پدیده روی کره ی زمیننالان سیل روانی از مشاور خوب خیلی به پیشرفت کمک میکنه به سمتم ...

چند وقته خیلی کف و خون قاطی کزدم از شدت فشار کار دو سه ماه میگیرم بیوفتم رو روال دیگه ادامه نمیدم

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
چند وقته خیلی کف و خون قاطی کزدم از شدت فشار کار دو سه ماه میگیرم بیوفتم رو روال دیگه ادامه نمیدم

پ بگیر

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه