2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

82 بازدید | 15 پست

دوستان من بارداریم مشکل داره و جنین رشد نداشته تو ۱۲ روز ۴ روز رشد داشته و دکتر گفت باید سقط کنی گفتم اول راه های خونگی رو برم چون ۶ هفتست تو خونه میشه سقط کنم،نمیدونم زعفرونو چقدر دم کنم بخورم اخه میگن زیادش خطرناکه میترسم چقدر دم کنم؟

چرا این طور شده مشکل خاصی داشتی یا اسپرم همسرت مشکل داشن؟

والا نمیدونم دومین سقطمه و دکتر گفت ۳ ماه صبر کن و برای بعدی همسرت ازمایش اسپرم بده،پسر اولم بدون مشکل و دومین ماه اقدام باردار شدم دومی رو یه سال نشدم بعدشم که شدم اینجوری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونم دومین سقطمه و دکتر گفت ۳ ماه صبر کن و برای بعدی همسرت ازمایش اسپرم بده،پسر اولم بدون مش ...

بیین خب بره همسرت ازمایش اسپرم بده جیه همش سقط میکنی خب

ازمایش اسپرم بده تکلیف مشخص میشه 

والا نمیدونم دومین سقطمه و دکتر گفت ۳ ماه صبر کن و برای بعدی همسرت ازمایش اسپرم بده،پسر اولم بدون مش ...

والا باز تو بدونه داری بچه

ما الان تازه به مشکل خوردیم من ک فهمیدم اندومتریوز دارم همسرمم مشکل اسپرم داره بدجور گرفتار شدیم 

بچه ام نداریم اومدیم اقدام کنیم دیدیم تین مشکلات رو داریم الان توی اقدامیم با دارو سه ماهه هموز نشدیم حامله 

خدا بخیر کنه دعا کن برای منم 

بیین خب بره همسرت ازمایش اسپرم بده جیه همش سقط میکنی خبازمایش اسپرم بده تکلیف مشخص میشه

خود دکتره گفت چون یه بچه سالم داری حالا یه سقط مشکلی نیست و لازم نیست ازمایش بدید که دومی رو اقدام کردیم اینم اینجوری شد

والا باز تو بدونه داری بچهما الان تازه به مشکل خوردیم من ک فهمیدم اندومتریوز دارم همسرمم مشکل اسپرم ...

به خدا من خودم به دونه راضی ام پسرم ۵ سالشه و خیلی میگه دیگه واقعا مثل دیوونه ها شده که چرا من خواهر برادر ندارم من بدبختم من همیشه تنهام و این حرفا اصلا نمیدونم چرا اینجوریه با اینکه زیادم براش وقت میزارم بازی میکنم بیرون میبرم ولی همش میگه خواهر میخوام.

عزیزم ایشالا شما ام به زودی باردار میشید اگه نشدی حتما بهم بگو یه مشاوره طب سنتی رو بهت معرفی کنم چون من خودم یه سال اصلا حتی بی بی چکمم مثبت نمیشد ولی همون ماهی که دارو گیاهی خوردم باردار شدم که دیگه حالا الان نمیدونم چرا اینطوری میشه باز باید برم مشاوره کنن ببینم از چیه

به خدا من خودم به دونه راضی ام پسرم ۵ سالشه و خیلی میگه دیگه واقعا مثل دیوونه ها شده که چرا من خواهر ...

خب بگید چه داروی گیاهی خوردید بهم بگید

مشکلتون چی بود خب رحم بود تخمدان بود چی بود؟

اره بچه ها بعضیاشون اینطورین خب دلشون خاهر برادر میخاد حقم دارن

خب بگید چه داروی گیاهی خوردید بهم بگیدمشکلتون چی بود خب رحم بود تخمدان بود چی بود؟اره بچه ها بعضیاشو ...

اخه زبان شناسی کردن و مشکلات بدنمو پرسیدن و با توجه به اونا دمنوش دادن و یه روغن والا من هیچ مشکل رحمم و تخمدانی نداشتم ولی نمیشدم،البته همسرمم پاکسازی شد برای هر دومون پک دادن شوهرم کبدش چرب بود و دیابت داشت دیگه نمیدونم از پاکسازی همسرم باردار شدم یا چی ولی گفت جفتتون پاکسازی بشید که واقعا تاثیر داشت و همون ماه اول بعد استفاده از اونا باردار شدم

اخع از کجا میدونی با این دمنوش ها حامله شدی مطمعنی؟

خب من نزدیک یه سال باردار نشدم وقتی دمنوشای اینارو مصرف کردم دقیقا بعد تموم شدن پک باردار شدم اخه اینارو یکی بهم معرفی کرده بود تو برنامه ی گهواره گفته بود نتیجه گرفته منم والا گفتم من که این همه خرج دکتر کردم اینم روش و دیدم واقعا نتیجه داد مطمئنم از اون بود شک ندارم