2777
2789

سلام دوستان بهترین بیمارستان شمال تهران به نظرتون کجاست برای زایمان؟؟

من الان تحت نظر دکتر کمالی ام ک در نهایت گفتن نیکان و گاندی انجام میدن اما دو دل شدم،نیکان چطوره؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول نیکان 

بعد گاندی

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
ممنونم ولی به جز این دوتا چی؟جای بهتری نمیشناسی عزیزم؟

خب دکترت این دو جا میره 

پس معرفی بیمارستان دیگه برا شما به جز استرس و فکر الکی چیزه خاصی نداره

ایشالا خودت سلامت و فرزندوتونم سالم بدنیا میاد و سالیان سال از کنار هم بودنتون لذت میبرین

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
دکترت کی بود عزیزم ؟میشه کلا بگی چطور بود کادر بیمارستان؟و اینکه طبیعی یا سزارین؟بی هوشی کامل یا بی ...

من هم پیش محسن معینی رفتم هم الهه افشاری ولی الهه افشاری زایمانم کرد دوتاشونم توی بیمارستان عرفان هستن

کادر بیمارستان واقعا خوب بودن رسیدگی خوبی داشتن هم به خودم هم به همراهم من سزارین بودم

محیط خیلی تمیزیم داره

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹