2777
2789

چرا آوردینش بهم میگه برو ازدواج کن (میخواد از شرم راحت شه ) به نظرتون همچین خواهری ارزش داره که من اینقدر دوسش داشته باشم ؟؟؟؟؟ واقعا دلم شکسته من اونجا غریبم میام خونه این حرفا رو میشنوم آخه جایی دیگه ندارم خونه خودمم نیام ؟

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگو خودت گمشو خونه بابامه به تو هم ربطی نداره فوضول خانم 

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
چرا اینجوری شدن ای بابا تاپیک بغلی هم از اومدن خاهر برادرش ناراضیه و ب کاربرا فحاشی میکنه

کلا احساسات ازبین رفته  منم اشتباه میکنم همیشه کسایی رو به اشتباه دوس دارم که دوسم ندارن اون عادت کرده خودنه رو بدون من ببینه من رو میبینه تو خونه اذیت میشه

ن اتفاقا بیشتر برو تا چشش درآد

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بهش بگو خودت گمشو احمق مگه خونه شوهرته جر میدی خودتو چقد صبرت زیاده هنوز تحملش کردی 😑

مجبورم تو خوابگاهم دخترا اذیتم میکنن باز مجبورم تحمل کنم 

منم داداشم از این چرت و پرتا زیاد میگه منم جوابشو میدم 

دیگه همبعدش محلش نمیذارم

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 
ن اتفاقا بیشتر برو تا چشش درآد

دیگه کاریش ندارم ولی واقعا دلم شکسته انگار تو خونهذخودمم غریبه شدم من فقط ۲۰سالمه اینجوری حرف میزنه هی سعی میکنه یجوری بهم بگه ترشیده 

2810