2777
2789
عنوان

شمام مادرتون تو این ظرفا براتون غذا میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرف غذا بگیر خودت ببر باخودت خونه مادرت تو اون بهت بده

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

من یه خواهرشوهر داشتم همیشه ظرف از خونه مامانش و من میبرد و یا پس نمی‌آورد یا خیلی دیر میآورد 

یادمه رفتم چندتا ظرف یکبار مصرف خریدم ،و وقتی خواست غذا ببره ریختم تو ظرف یکبار مصرف اول خیلی شوکه شد و معلوم شد خوشش نیومده ولی بعد یه مدت تو خانواده همسرم اصلا جا افتاد این حرکت و دیگه عادی شد ، الان مادرشوهرمم تو همونا اغلب بهش غذا میده ببره 

حالا نگید چه زن داداش بدی هستم خودتون را بذارید جای من ، تازه عروس بودم همه ظرفام هم ست بود ، قابلمه و یکبارم کاسه برد نیاورد گفت نمیدونم کجاست ، گم شده 

نه تو قابلمه میده ولی ترجیح خودم اینه ظرف یکبار مصرف باشه

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
2810