2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ازدواج‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 91 پست
من که مادرم الان بیست وسه ساله صیغه اینو اونه،از پسر بیست ودوستله گرفته تا پیرمرد ۷۰ ساله،دو سه ماه ...

وقتی دیدی که دیگه شک نمیشه عذاب میشه برای ادم

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

روح و روانم بهم ریخت وقتی این صحنه رو دیدم،ولی هنوز باشوهرم دارم زندگی میکنم چون دوتا بچه دارم ازش ، ...

الان حاطرات خودتو نوشتی؟!! چون ربطی به تاپیک نداشت !!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😑😂نه اونقدرام وحشتناک نیس ولی نمیدونم مادرشوهرم چراانقدرازشوهرم میترسه مادرشوهرم خیلی خوبه خیلی دل ...

من کاربر آقا هستم وقتی میگی اگر مادر شوهرت ازدواج کرده باشه شوهرت می‌کشدش یعنی طرز فکرش وحشتناکه . کسی که نتونه درک کنه آدما حق زندگی دارن نتونه درک کنه مادرش که ۵۲ سالشه هنوز جوونه و نیاز به همدم و نیاز زندگی داره مادری که اونو بزرگ کرده و الان ۱۰ ساله تنهاست باز درموردش اینجوری فکر میکنه خیلی بده . شاید چیزای دیگه ش خوب باشه ولی این طرز فکرش وحشتناکه 

اخه میدونی سختم هست بابچه کوچیک ازدواج کنی زنا دلشون نمیادبه خاطربچه که ناپدری بیادبالاسرش میگن بزرگ ...

مردا که چهلم دراومده نیومده ازدواج میکنن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
من دیدم خانمایی که همسرشون فوت شده هنوزم بعد از سالها حلقه دست چپشون دارن این چه طرز فکر مسمومی هست ...

اخه قبلادستش نبود

🧐طرزفکرمسموم دیگه چیه خب حلقه دست چپ اونم همون انگشت نشونه متاهل بودنه کسی که متاهل نیس پستش میکنه چرانبایدفکرکردراجبش؟

😂😂😂وایی

😂😂😂

میگه من یه سونو گرافی دیگه میخوام اینو قبول ندارم بهرام میگه نه بابا هر وقت رفتی سونو گرافی یکی زیاد شده بذار همین دوتا باشه🤭😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اخه قبلادستش نبود🧐طرزفکرمسموم دیگه چیه خب حلقه دست چپ اونم همون انگشت نشونه متاهل بودنه کسی که متاه ...

شاید میخواد با اینکار مردها رو از خودش دور کنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
من کاربر آقا هستم وقتی میگی اگر مادر شوهرت ازدواج کرده باشه شوهرت می‌کشدش یعنی طرز فکرش وحشتناکه . ک ...

من خودمم دقیق نمیدونم‌اگه بدونه عکس العملش چیه ولی حسم‌میگه اینجوریه‌ 

اولا بتو چه ربطی داره انقد با جزییات دقت میکنی ! دوما خب خوب کاری کرده . نه بتو ربطی داره که تعجب کن ...

😂😂😂حالت خوبه خواهرم؟کجاتندمیری؟

من نگفتم بدکاری کرده به نظرمن هیچ‌ ایرادی نداره من حتی نمیدونم‌واقعاازدواج‌کرده یانه‌‌ من توکارش دخالتی نکردم به هیچکسم نگفتم شمادلت ازجایه دیگه پره بروعلتشوپیداکن 

شوهرت سگه کی باشه

این خود مادرشوهرته اسی🤣🤣🤣🤣🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810