2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ازدواج‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 91 پست
نه ندیده بودم تابه حال دستش 52سالشه

خیلی جوونه که. ازدواج کرده باشه خوبه که اگه همدم خوبی داشته باشه. بنده خدا 42 سالش بوده تنها شده. خیلی جوون بوده

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که مادرم الان بیست وسه ساله صیغه اینو اونه،از پسر بیست ودوستله گرفته تا پیرمرد ۷۰ ساله،دو سه ماه ...

چ زندگی آشغالی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
یعنی ارتباطشون انقدر کمه مادر و پسر که چیزی هم باشه خبر نداشته باشن از هم ؟

بله

شوهرمن ازاول عمرش مجردی زندگی‌کرده ازاول راهنمایی توخوابگاه وبعدش دانشگاه های شهرای دیگه والان کارش یه شهردیگس 

توفکرکن تابه حال یه مسافرت نرفته بوده باپسرش من گفتم بیاباهم بریم مشهدتوراه برگشت میگفت به پسرش میگفت توچقدرخوش سفربودی 

روح و روانم بهم ریخت وقتی این صحنه رو دیدم،ولی هنوز باشوهرم دارم زندگی میکنم چون دوتا بچه دارم ازش ، ...

الکی ایستگاه ملتو نگیر.برو رد کارت

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
منم نگفتم چیزی میشه ازنظرمن کاملا بی ایراده شوهرم بفهمه بدش میادخیلی غیرتیه...

این چه ربطی به غیرت داره گلم به همسرتون بفهمونین اونی که توسینشه دله اون دل ام به محبت نیازداره همسرمن البته همسره سابق من خیلی عادی برخوردکرد گفت مبارکه تازه خودشم درموردمرده تحقیق کرد

روح و روانم بهم ریخت وقتی این صحنه رو دیدم،ولی هنوز باشوهرم دارم زندگی میکنم چون دوتا بچه دارم ازش ، ...

الهی بگردمت

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
چه شوهر وحشتناکی داری

😑😂نه اونقدرام وحشتناک نیس ولی نمیدونم مادرشوهرم چراانقدرازشوهرم میترسه مادرشوهرم خیلی خوبه خیلی دلم‌براش میسوزه خواهرشوهرم چنان باهاش صحبت میکنه انگارطلب داره دعواش میکنه سرش دادمیزنه من واقعاحالم بدمیشه

من دیدم خانمایی که همسرشون فوت شده هنوزم بعد از سالها حلقه دست چپشون دارن 

این چه طرز فکر مسمومی هست که داری 

اصلا ازدواج هم کنه به شوهرت ربطی نداره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
برای همین که میگن اگه تو سن کم شوهرت رو ازدست دادی و دلت میخاد دوباره ازدواج کنی زودتر ازدواج کن چون ...

اخه میدونی سختم هست بابچه کوچیک ازدواج کنی زنا دلشون نمیادبه خاطربچه که ناپدری بیادبالاسرش میگن بزرگ شن ازدواج کنن بعدماازدواج کنیم  ولی همینواگه مردامیشدن فوری ازدواج‌ میکردن بچروهم مینداختن خونه مادرش میرفتین عیش ونوش..

طلاق بگیر 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

مثل تگزاس سه 

دو قلو هم حامله میشه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
اخه میدونی سختم هست بابچه کوچیک ازدواج کنی زنا دلشون نمیادبه خاطربچه که ناپدری بیادبالاسرش میگن بزرگ ...

باید شریاطش رو میسنجید ..بعد میگفت که دوست دارم ازدواج کنم 

یا خواستگار راه میدا بیاد ..تا بچش بفهمه که اینم حق زندگی داره

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
2810