2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ازدواج‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که مادرم الان بیست وسه ساله صیغه اینو اونه،از پسر بیست ودوستله گرفته تا پیرمرد ۷۰ ساله،دو سه ماه پیش صیغه به مرد زن و بچه دار سی دو سه ساله بوده،حتی صیغه پسر افغانیها بیست و دو ساله هم بوده ،خیلی از این حرکتاش بدم میاد داشت که شوهر منم میزد باهاش قطع ارتباط کردم،بهشون سک دارم به شوهرمو مادرم آخه باهم رابطه جنسی داشتن قبلنا دیدم اتفاقی 

اگر ازدواج کرده ازتون خواهش میکنم نشینی زیر گوش شوهرت بخونی بگی اشتباه کرده اتفاقا باید شوهرتون راضی ...

نه بابامگه دیونم ازخدامه ازدواج کنه😑😂

مادرشوهرم تاالان ازدواج نکرده به خاطرشوهرمه ،مادرشوهرم خیلی ازشوهرم میترسه وحساب میبره ازش 

برای همین که میگن اگه تو سن کم شوهرت رو ازدست دادی و دلت میخاد دوباره ازدواج کنی زودتر ازدواج کن 

چون هر چی میگذره آدما تو قعشون بیشتر میشه ..کم کم میگن خواستی نفس بگیری هم از من بچت اجازه بگیر

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

اولا بتو چه ربطی داره انقد با جزییات دقت میکنی ! دوما خب خوب کاری کرده . نه بتو ربطی داره که تعجب کنی نه به پسرش .. هیچوقت برا یه زن تنها ایراد نگیر . چون بودن شوهر کنارت ضامن باهم بودنتون تا آخر نیس ! یه وقت دیدی تو سن بالا طلاقت داد . بقیه تعجب کنن از کارات . 

چرا فکر کردید میتونید تو همه کار بقیه دخالت کنید چون عروس هستید 😑 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

روح و روانم بهم ریخت وقتی این صحنه رو دیدم،ولی هنوز باشوهرم دارم زندگی میکنم چون دوتا بچه دارم ازش ،همش دارم کابوسهای جنسی که با دیگران ونزدیکانم داره رو خواب میبینم وتو عالم خواب حس افسردگیه شدید بهم دست میده وقتی صبح از خواب بیدار میشم حالم بده

من که مادرم الان بیست وسه ساله صیغه اینو اونه،از پسر بیست ودوستله گرفته تا پیرمرد ۷۰ ساله،دو سه ماه ...

یا پیغمبر 😳😳😳😳😳😳😳😳

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
2810