2777
2789
عنوان

خانما احتمال خطای بی بی چک چقدره

124 بازدید | 13 پست

من پریود هام منظم منظم بود یه روز هم تاخیر نداشتم این ماه 6 روز عقب افتاده و بی بی چک هم منفی شده چیکار باید کنم؟ درد زیر شکم ترشحات زیاد که اصلا عفونی نیست دارم. 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اقدام داشتی

نه ولی روش جلوگیری طبیعیه همیشه کلا قرص اینا استفاده ندارم حتی یک روز هم میگم تاخیر نداشتم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین من سر پسرم 3 روز بعدش گذاشتم منفی بود ولی از خون دادم همون روز بتا 150 بود

پس بتا بدم اصلا عفونت ندارم آخه 

منم مشکل شمارو دارم جمعه پیش باید میشدم هنوز که خبری نیست منم به شوهرم گفتم امروز گرفته بی بی، چک ام ...

این ماه همه عقب انداختن خواهرمم همینجوری شد 

ای خدا منم دوتا بچه دارم دومی چهارماهشه یک هفته عقب انداختم تو این سی وهفت سال سابقه نداشته اصلا دوب ...

/

بخاطر آب و هواست بنظرم من از دیشب گرمی خوردم الان دیدم پریود شدم