2777
2789
عنوان

از شیرگرفتن توروخدا بیاید کمک

42 بازدید | 4 پست

شروع کردم تدریجی بگیرم به روش ۴×۴ دارم به روزای سخت نزدیک میشم

امروز باید تا ۶ غروب نخوره

اخه چجوری تا ۶ غروب سرگرمش کنم

خودمم درس دارم

موندم چه کنم

از الان ناراحت اون روزاییم که شیر قبل خواب و نصف شب رو باید قطع کنم

واقعا سخته چون خیلی وابسته س و بدون شیر نمیخوابه اصلا

تصمیم دارم دیگه روزای اخر برای شیر قبل خواب صبر زرد بزنم

عذاب وجدان هم دارم اما چاره ای ندارم

فقط نمیدونم چجوری بخوابونمش بهش بگم چجوری بخوابه

رو پاهم نمیخوابه

من طاقت گریه ندارم اعصابم بهم میریزه اشکاشو میبینم

شما پیشنهادی روشی ایده ای ندارید

بهم دلداری بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من این روشها فقط زجر دادن مادر و بچست، من برای بچه اولم اینها رو شروع کردم دیدم هم خودم دارم دیوونه میشم هم بچم، نشستم باهاش صحبت کردم و یجا قطع کردم، دو شب یکم تو جاش نق زد ولی اصلا درخواست نکرد، تموم شد رفت، بچه دومم رو هم همینطور

2805

ای جووووونم....‌‌‌‌‌منم پارسال همین روزا از شیر میگرفتم و خیلی خیلی حالم بد بود! اصلا یه بغضی توی گلوم بود!! وقتی بچه م گریه میکرد میخواستم منم باهاش گریه کنم...میگذره مثل برق و باد... نگران نباش.... یه خوراکی های خوشگل موشگل داشته باش محض اختیاط تو خونه که سرگرمش کنی‌‌...خیلی خسته ش کن مثلا ببرش خونه ی کسی بازی کنه با بچه ها خسته بشه...پارکی خانه بازی ای... که دیگه غش کنه از خستگی.... من دخترم عاشق کالسکه بود... کالسکه ش رو تمیز شستم آوردم داخل خونه... شبها تو کالسکه راه‌میبردمش تا میخوابید.... یا تو بغل بگیرش یه مقدار راه برو تا خواب بره... میگذره! غصه نخور!!