2777
2789

سلام آبجی ها برای پس انداز کدوم راه بهتره  :

ماهانه یدونه سکه پارسیان بگیرم بهتره مثلا ۱تومنی

یا 

پول هامو جمع کنم پنج ماه دیگه طلا بگیرم

کدوم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
یه سری مغازه ها هست گوی طلا داره سیصد سوتیازاونا بگیرالبته با فاکتور پارسیان احتمال تقلبی بودن داره ...

اجرت و کلی چیز بهش اضافه میکنن سودی نداره عزیزم.

تاپیک اخرم بخونید تست کنید بخدا که پشیمون نمیشید هرکی دنبال پس انداز کردنه بخونه

یه سری مغازه ها هست گوی طلا داره سیصد سوتیازاونا بگیرالبته با فاکتور پارسیان احتمال تقلبی بودن داره ...

تو بازار طلا معروف طلا فروش ها که همه طلا فروش و سکه فروشن هم ممکنه تقلبی بدن؟

اگه اره پس از کجا بگیریم و از کجا بفهمیم تقلبی نیست

به نظرم با توجه به تورم ‌نوسانات قیمت هر وقت حالا ماهانه یا روزانه اگه پولت رسید سکه اش کن یه وقت هایی مقاومت برای خرید کردن چیز های غیر ضروری هم میشکنه به نظرم ونمیشه چند ماه صبر کرد من ماهانه یه طلای کوچولو می‌گیرم خوشحالم که اینجوری تونستم پس انداز خوبی کنم چون تا قبل اون پولم فقط خرج چیزهای غیر ضرور میشد

فداتشم مرسیی

قربونت عزیزدلم ، شما برنامه میلی نصب کن تست کن کد معرفمو بزن الان که بهت 5میلی گرم طلا بده.

قبل نصبم برو گوگل سرچ کن راجبش کلی نماد اعتبار داره شعبه حضوریشونم تهرانه ، اتحادیه طلافروشی هم تاییدش کرده.

من 5ماهه تواین برنامه دارم خورد خورد طلا میخرم الان چند گرم دارم هروقت بخام میفروشم به 5گرمم برسه شمش حضوری دریافت میکنم.

و اینکه الان تست کن 5میلی گرم بهت میده گزینه برداشت بزن که پولش بیاد توحسابت بدونی واقعیه.

کد معرف حتما بزن که 5میلی گرم بهت بده تست کنی

milli-ezagl

تو بازار طلا معروف طلا فروش ها که همه طلا فروش و سکه فروشن هم ممکنه تقلبی بدن؟اگه اره پس از کجا بگیر ...

اره همونو میگم 

خیلیا از طلا فروشا گرفتن تقلبی از اب درومده

هیچکسم گردن نمیگیره

خوده اتحادیه هم میگه سعی کنین کمتر سکه بخرین چون پلمپ هم هست نمیتونی بگی برات تست کن بنابراین احتمال داره سرتو کلاه بذارن

اعتمادب سایت ندارم گلمممنونم

خاهش میکنم هرجور راحتی ، نیازی نیست اعتماد کنید ، یک بار تست کنید با کد من وارد شو 5میلی گرم بهت طلا میده همون برداشت بزن بیاد توحسابت ک بدونی واقعیه ، گوگل هم راجبش تحقیق کن 

اگر خاستی نصب کنی این کد معرفم هست

milli-ezagl

2810