2777
2789
من ذهنیت خودم‌و‌دارم‌میگمادختری که سفت و سخته و به‌کسی محل نمیده و راه رفتنی‌مستقیم‌و‌نگاه‌میکنه و گ ...

ببین

رفتم مغازش یچیزی خریدم

ازم پول نگرفت گفت همسایه ایم

الان کلا موندم اونمانگار میل دارهه اما اینم فهمیده روش کراشم

مگه نیشه از نگاه هام نفهمه؟خیلی ذوق دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینرفتم مغازش یچیزی خریدمازم پول نگرفت گفت همسایه ایمالان کلا موندم اونمانگار میل دارهه اما اینم فه ...

خب‌دگ‌این‌تلاش کردن نداره که 

یه‌سوال،شرایطش‌و همه چیزشو‌میپسندی؟

راستشو بخوای اگه خدا بخواد و قرار باشه به هم برسین میرسین ولی اگه تو تقدیرت نباشه سیندرلا هم باشی چش ...

من یبار گریه کردم از ته دل و از خدا یه نشونه خواستم 

خدا هم درست یه دقیقه بعدش نشونه رو برام فرستاد..ینی توی تقریر همیم؟

من یبار گریه کردم از ته دل و از خدا یه نشونه خواستم خدا هم درست یه دقیقه بعدش نشونه رو برام فرستاد.. ...

اگه تو تقدیر هم باشین همه تلاشات نتیجه میده ولی وقتی قرار نباشه برسین خودتو بکشی هم همش به بن بست میخوری بااینکه خیلی خوبی ولی خوبیاتو نمیبینه این تجربه منه حالا نمیدونم…

نمیشه یکم توضیح بدی مثال بزنمیخوام حسابی درگیرم بشه

ببین بهش توجه کن گاهی وقتا زل بزن بهش 

ولی از دیدنش ذوق زده نشو 

در عین حال بهش محل نذار بذار برا داشتنت تلاش کنه 

اگه خواست باهات حرف بزنه همراهی کن اما زیاد نه چون اینجوری حس میکنه تو رو داره ولی ما میخاییم تو رو ب دست بیارع

شروع کنم بی محلی یعنی؟اخه تهش ۵ ثانیه س رد میشم از جلو مغازش

ببین عزیزم اگه اون اقدامی نمیکنی خیلی براش رویاپردازی نکن اول ببین ارزش داره انقد براش اهمیت قاعل شی؟ ببین اونم بهت اهمیت میده یا فقط الکی تو اب نمک نگهداشته