2777
2789

بعضیا میگن بیدارش کن بعضیا میگن بیدارش نکن بدخواب میشه

باتجربه ها نظرتونو بگید

تازه وارد نیستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزادگشنش باشه بیدار میشه خودش دیگه

ولی دیدی مثلا چهارساعت شده بیدار نشده بیدارش کن شیرش بده قندش میفته 

اینم تا دوماهگی اینا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

تا دوسه ماهگی سعی کن بیدارش کنی چون قندش میوفته عزیزم ولی بعد اون دیگه ولش کن گشنش بشه بیدار میشه

گاهی بدون بیدار کردن شیر رو نزدیک دهنش کنی میگیره 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

تا ۵  ۶ ماهگی هر دوساعت بیدارش کن شیر بده بعدش فاصله ساعتشو بیشتر کن اولش ۳ ساعت بعد ۴ بعد۵ ک کم.کم شیر شبشو قط کنی

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
۱۷ روزشه ۳۶۰۰ وزنشه

کوچیکه 

حتما هر دو ساعت شیر بده 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810