2777
2789

واقعا در تعجبم من چه اینجا چه توی دنیای واقعی وقتی یه نفر یه مشکلی داره مثلا وقتی وارد تایپیک یکی میشم که یه مشکلی داره تا حدی که بتونم راهنماییش میکنم بلکه براش جواب داد و واقعا وقت میزارم تو واقعیت هم همینطوره خیلی جاها برای فداکاری و کمک کردن به بقیه خیلی ضربه خوردم حداقل شمام یکم بیاید حمایت کنید شاید با یه تشویق یا اصلا نه تشویق همون نقد یه نظر طرف حالش. بهتر بشه نزارید ادما وقتی تو واقعیت احساس نامرئی بودن دارن اینجا هم همین حسو داشته باشن 

و حالا اگه میشه اون تایپیک با عنوان سناریو

... رو بخونید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم تیکه تیکه بنویسچون من الان رفتم خوندم تا نصفه.. مابقی حسش نبود اصن

هیع اره فک کنم مثل این نویسنده ها که پارت پارت مینویسن بهتره و درکل خب مثل رمان نبود از زبون حال داشتم میگفتم و داستان کوتاه بود و خب درکل ایده اش اصلا تکراری نبود و مثل خیلی از موضوعاتی که تاحالا نویسنده ها راجبش رمان مینویسن نیست خب هدفم این بود که بفهمم به غیر خودم کسی دیگه ای هم نظری راجبش داره تا بعد سر فرصت بشینم فک کنم و مثلا از یه رمان  شروع کنم  همیشه وقتی بعضی از رمانا رو میخوندم انقد ابکی بودن و موضوعاتشون تکراری بود و قلم نویسنده ضعیف بود حوصله خوندن نداشتم 

و خب میترسیدم منم شروع کنم و همچین چیزی رخ بده تصمیم گرفتم اینجا امتحان کنم و ببینم بازتاب مثبتی داره یانه