2777
2789

واقعا در تعجبم من چه اینجا چه توی دنیای واقعی وقتی یه نفر یه مشکلی داره مثلا وقتی وارد تایپیک یکی میشم که یه مشکلی داره تا حدی که بتونم راهنماییش میکنم بلکه براش جواب داد و واقعا وقت میزارم تو واقعیت هم همینطوره خیلی جاها برای فداکاری و کمک کردن به بقیه خیلی ضربه خوردم حداقل شمام یکم بیاید حمایت کنید شاید با یه تشویق یا اصلا نه تشویق همون نقد یه نظر طرف حالش. بهتر بشه نزارید ادما وقتی تو واقعیت احساس نامرئی بودن دارن اینجا هم همین حسو داشته باشن 

و حالا اگه میشه اون تایپیک با عنوان سناریو

... رو بخونید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم تیکه تیکه بنویسچون من الان رفتم خوندم تا نصفه.. مابقی حسش نبود اصن

هیع اره فک کنم مثل این نویسنده ها که پارت پارت مینویسن بهتره و درکل خب مثل رمان نبود از زبون حال داشتم میگفتم و داستان کوتاه بود و خب درکل ایده اش اصلا تکراری نبود و مثل خیلی از موضوعاتی که تاحالا نویسنده ها راجبش رمان مینویسن نیست خب هدفم این بود که بفهمم به غیر خودم کسی دیگه ای هم نظری راجبش داره تا بعد سر فرصت بشینم فک کنم و مثلا از یه رمان  شروع کنم  همیشه وقتی بعضی از رمانا رو میخوندم انقد ابکی بودن و موضوعاتشون تکراری بود و قلم نویسنده ضعیف بود حوصله خوندن نداشتم 

و خب میترسیدم منم شروع کنم و همچین چیزی رخ بده تصمیم گرفتم اینجا امتحان کنم و ببینم بازتاب مثبتی داره یانه