2777
2789
عنوان

صداقت نامزد در روابط قبلیش⁉️

149 بازدید | 8 پست

کلا به گفته خودش خواست صداقت داشته باشه یکی نامزد قبلیش که همکاره گفت یکی هم زمان دانشگاه داشته دو سال با هم بودن یکی هم زمان سربازی بیشتر چت بوده کمتر حضوری دیگه اصلا دنبال دختر بازی و اینا نبوده ، بهش کاملا اعتماد دارم حالا برا من اکسم رو کاملا در جریان هست و حتی همو دیدن تو تولد من، بقیه رو بهش اعتماد کنم بگم⁉️ یه بار ازم خواست بگم گفتم آمادگی ندارم. ‼️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا همین جاهم اشتباه کردی اون اقا هم چون اومده برات گفته قابل اعتماد نیس

قبلی رو نمیشد نفهمه چون در جریان آشنایی با نامزدم تو زندگیم بوده چطور قابل اعتماد نیست؟

قبلی رو نمیشد نفهمه چون در جریان آشنایی با نامزدم تو زندگیم بوده چطور قابل اعتماد نیست؟

وقتی اومده گفته یعنی کارشو درست میدونه و باعث افتخارشم هست و شماهم واکنشی نشون ندادی و برات عادی بوده و توهم شروع به تعریف کردی 

پرده این موضوع دریده شده 

واسه مردا این چیزا خیلی مهمه 

در آینده احتمال خیانت خیلی میبره بالا 

حد و مرز داشتن خیلی خوبه 

یسری روشن فکریا به ضرر خود ادمه

مرسی ولی دقیقا مثل خودم یعنی چطور

دیدی میگن طرف تایپ خودم باشه ؟ مثلا عقایدتون یکی و نزدیک بهم باشه ، فاز اینایی که میگن نگو رو درک نمیکنم خب وقتی طرف ممکنه بعدها سرکوفت بزنه یا سرزنش کنه این نشون میده شما مناسب هم نیستین ، اینایی که میگن نگو اشتباهه خودشون مثلا باچندین نفردوست بودن بعد یه موقعیت عالی گیرشون اومده طرفو پیچوندن که نه من اصلا رابطه نداشتم و... توهمین سایت بارهاپرسیدن چیکارکنیم طرف نفهمه😐 ، به نظرم هرکسی باید با یکی مثل خودش از لحاظ باور و عقیده و طرزفکر ازدواج کنه اون دوسدختر داشته توام دوسپسر داشتی اگه خودش نداشت میتونست ازت انتظارداشته باشه پس الان بگی هم نباید براش مهم باشه مثلا حساس بشه

وقتی اومده گفته یعنی کارشو درست میدونه و باعث افتخارشم هست و شماهم واکنشی نشون ندادی و برات عادی بود ...

افتخار به چی آخه؟ شرح زندگیش داد چیزایی که حق منه بدونم برام عادیه چون اونم انسانه ربات که نیست انسان ها علاقه مند میشن به هم چیزی نیست که چون قبلا با کسی بودیم بعد ازدواج بخواهیم خیانت کنیم 

دیدی میگن طرف تایپ خودم باشه ؟ مثلا عقایدتون یکی و نزدیک بهم باشه ، فاز اینایی که میگن نگو رو درک نم ...

با شما بیشتر موافقم خوشحال شدم گفت ولی من نه شهامت نه حوصله دارم بیشتر از اکسم که خودش میدونه توضیح بدهم خودش درک میکنه موضوع رو ولی واقعا نمیخوام اون قسمت زندگیم دیگه برای خودم مرور بشه اگه قبول کنه من دیگه تعریف بیشتر ندم خوبه