2777
2789
عنوان

کجا برم برای کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 55 پست
گذاشتم یکی‌واژلن یکی‌زیر زبونی بخدا خودم‌نکیدونم‌چرا ایمقد اذیت شدم اینقذ حال روحیم خرابه که نگو

وااااای

من با هشت تا سقط کردم چهارتا زیرزبونی چهارتا هم واژینال چطورشما..... 

حتمن قلابی بوده قرصاش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا تا ۱۲ هفته وقت میدن من خودم ۸ هفته بودم رفتم سونو گفت قلب نداره ۱۲ هفته تشکیل شد باور کن اون دک ...

اصلا من نمیخوام عزیزم قصد ندارم نگهدارم‌خواست خدا بوده که رشدشم‌متوقف شده هفته پیش رفتم ۶ هفته بودم‌امروزم رفتم‌باز شش هفته وویک‌روز‌بودم 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
وااااایمن با هشت تا سقط کردم چهارتا زیرزبونی چهارتا هم واژینال چطورشما..... حتمن قلابی بوده قرصاش

نه از داروخانه گرفتم‌ همه تاریخ و‌ایناشم‌چک.کردم‌از طرف دکترم‌رفتم خیلی عذاب کشیدم ۱۲ ساعت چشمم‌بهدساعت بود‌هیچ اتفاقی نیوفتاد عین مرغ پر شکسته افتاده بودم‌ روی‌مبل

عزیزم من قبل اینکه بدونم قلب تشکیل نشده خودم‌تو‌۴ هفته اقدام به سقط‌کردم اما‌خواست خدا بودم‌که من عد ...

اهامتوجه شدم 

خودتون نمیخاین بارداری رو

منم یکبار سقط عمدی کردم پنج شش هفتم بود چهارتا زیرزبونی چهارتام واژینال بدون ده قطره خونریزی افتاد 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
اصلا من نمیخوام عزیزم قصد ندارم نگهدارم‌خواست خدا بوده که رشدشم‌متوقف شده هفته پیش رفتم ۶ هفته بودم‌ ...

سقط نکن من سقط کردم عمدی کلی بدبختی آمد تو زندگیم شوهرم ورشکست شد ازهم سرد شدیم و ....فقر و بی پولی و ....

ینی کلا نمیخواستیش؟پس امضات چی میگه؟

اون امضا مال‌پسرمه از سال ۹۸ هشت برنداشتم  به عنوان یادگاری مونده پسرم الان ۴ سالشه به. بدنیا اومدنش من ۲ سال افسرده شدم الان یادم میاد خون گریه میکنم تازه دارم‌خوب میشم الانم باز حال روحیم ذاره بهم میریزه و من دوهفته اس از زنذگی‌افتادم 

سقط نکن من سقط کردم عمدی کلی بدبختی آمد تو زندگیم شوهرم ورشکست شد ازهم سرد شدیم و ....فقر و بی پولی ...

من همه اینارو‌ تجربه کردم تو‌این‌۴ سال بعد بدنیا اومدن پسرم ایمقذ برای پسرم‌کم‌گذاشتم‌و‌ داغون بودم الان اصلا تحمل‌اون روزا رو‌ندارم دیگه پسرمم از بچه خوشش نمیاد اصلا دلش نمیخواد 

اهامتوجه شدم خودتون نمیخاین بارداری رومنم یکبار سقط عمدی کردم پنج شش هفتم بود چهارتا زیرزبونی چهارتا ...

چقدز خوب منم‌ بعد از  راب طه. دوروز خونریزی کردم‌ امروز‌رفتم‌سونو. فکر‌کزدم‌افتاده ولی همه علایم‌حاملگیم‌رفته بااینکه شدید بود  گفت هست رشدش متوقف شده و یه هماتومم اضافه شذه