سلام من الان باید هفت هفته میبودم اماجنین ۶ هفته اس وتو یه هفته کلا دو روز رشد داشته ضربان هم نداره احتمالا باید برم کروتاز دکتر خودم ۲۰ میلیون خواسته خیلی سنگینه برام کسیتجربه داره که کجابرمخوب باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااااایمن با هشت تا سقط کردم چهارتا زیرزبونی چهارتا هم واژینال چطورشما..... حتمن قلابی بوده قرصاش
نه از داروخانه گرفتم همه تاریخ وایناشمچک.کردماز طرف دکترمرفتم خیلی عذاب کشیدم ۱۲ ساعت چشممبهدساعت بودهیچ اتفاقی نیوفتاد عین مرغ پر شکسته افتاده بودم رویمبل
اون امضا مالپسرمه از سال ۹۸ هشت برنداشتم به عنوان یادگاری مونده پسرم الان ۴ سالشه به. بدنیا اومدنش من ۲ سال افسرده شدم الان یادم میاد خون گریه میکنم تازه دارمخوب میشم الانم باز حال روحیم ذاره بهم میریزه و من دوهفته اس از زنذگیافتادم
سقط نکن من سقط کردم عمدی کلی بدبختی آمد تو زندگیم شوهرم ورشکست شد ازهم سرد شدیم و ....فقر و بی پولی ...
من همه اینارو تجربه کردم تواین۴ سال بعد بدنیا اومدن پسرم ایمقذ برای پسرمکمگذاشتمو داغون بودم الان اصلا تحملاون روزا روندارم دیگه پسرمم از بچه خوشش نمیاد اصلا دلش نمیخواد
اهامتوجه شدم خودتون نمیخاین بارداری رومنم یکبار سقط عمدی کردم پنج شش هفتم بود چهارتا زیرزبونی چهارتا ...
چقدز خوب منم بعد از راب طه. دوروز خونریزی کردم امروزرفتمسونو. فکرکزدمافتاده ولی همه علایمحاملگیمرفته بااینکه شدید بود گفت هست رشدش متوقف شده و یه هماتومم اضافه شذه