2777
2789
عنوان

کجا برم برای کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 55 پست
چرازوده بایدتا دو هفته دیگه صبرکنید گلم عجله نکن

عزیزم من قبل اینکه بدونم قلب تشکیل نشده خودم‌تو‌۴ هفته اقدام به سقط‌کردم اما‌خواست خدا بودم‌که من عداب‌کمتری بکشم‌و‌رشد‌‌متوقف بشه دوهفته ام‌صبر‌کردم که بیوفته اما‌نتیجه ای نداست تشکیل هماتوم هم داده دکترم‌میکه عفونت کنی مسولیتش با من نیست

برسه روزی که منم تیکر بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلیم زود‌نیست رشد متوقف شده و ضربان هم نداره اره واقعا دکترم‌خیلی‌پولکیه ولی کارش حرف نداره

بیمارستان دولتی برو 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
۲۰‌تا قلص خوردم ولی باز نشدم ، خود‌به خود هم دو‌روز خونریزی کردم‌فکز‌کردم سقط شد ولی رفتم‌سنو‌گفت هس ...

باید تو واژن میزاشتی ..۲۰ تا قرص چطور زنده ای الان 🙄قرص چی بوده ..من با دوتا دفع شد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
دیوونه ای بری کورتاژ..من هفته ی نهمم رد شده بود با قرص سقط شد ...

نشد دیگه برای من تازه من اون موقع ۴ هفته بودم‌ یبار ده تا یبارم ۱۵ تا هیچ تکونم‌نداد

بازم دو هفته فرصت میدن و برسی میکنن زود نمیگن باید سقط بشه

منم همینو میگم جنین تا 8هفته   بایددددصبرکرد مگراینکه خود طرف بچه رو نخاد..... 

جنین ۶ هفته اصلا دقیق معلوم نمیشه دکترت را عوض کن نیاز به سقط نیست که اگر هم باشه نیاز به کورتاژ نیس ...

تو شش هفته مونده درواقع الان هفت هفته و‌دوروزم‌

نشد دیگه برای من تازه من اون موقع ۴ هفته بودم‌ یبار ده تا یبارم ۱۵ تا هیچ تکونم‌نداد

عزیزم شما طرز استفاده ش وبلد نبودی بعدم قرص و باید از جای معتبر بخرین اگه تاریخش گذشته باشه اثری نداره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
باید تو واژن میزاشتی ..۲۰ تا قرص چطور زنده ای الان 🙄قرص چی بوده ..من با دوتا دفع شد

گذاشتم یکی‌واژلن یکی‌زیر زبونی بخدا خودم‌نکیدونم‌چرا  ایمقد اذیت شدم اینقذ حال روحیم خرابه که نگو

خب اسم‌بیمازستان بگین‌من تهرانم

اخه عزیزم من تجربه شش بار حاملگی دارم

خیلییییییی در عجبم  ازجنین شش هفته ای چه انتظاری دارین که میگین رشد نکرده 

مگراینکه مثلا ده هفته باشی و رشدش شش هفته ای باشه

عزیزم شما طرز استفاده ش وبلد نبودی بعدم قرص و باید از جای معتبر بخرین اگه تاریخش گذشته باشه اثری ندا ...

فایزر امریکا گرفتم یکی‌زیر زیون یکی‌واژن هر یک‌ساعت