2777
2789
عنوان

همه هنر دخترای فامیل شوهرم شوهر کردن است و بس🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
پشیییییمونم که درس خوندم به همه جا چنگ زدم برای کار الان تازه راهم پیدا کردم کاش از اول ۱۶ سالگی این ...

والا همه اینایی که رفتن ه هنری یاد گرفتن و یه حرفه ای رو دادن دنبال میکنن موفق ترن، بازم میگم درس خوندن بد نیس اگه علاقه دارید بخونید ولی بنظر من  تو مملکت ما با این سیستم آموزشی آدم بجایی نمیرسه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
پشیییییمونم که درس خوندم به همه جا چنگ زدم برای کار الان تازه راهم پیدا کردم کاش از اول ۱۶ سالگی این ...

اره منم همینطور کاش ی حرفه یاد میگرفتم جای این همه درس خوندن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم یکی از اون درس خونده های بیکارم چرا میفهمم ک وضع مملکت اینجوریه اما یکی از دلایل اینکه دانشگ ...

اون دیگه بحثش جداست یسری تفکرارو نمیشه عوض کرد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
2805
حداقلش اینه که اونا فضول زندگی بقیه نیستن!کار شمام خیلی زشته اینجور راجع به بقیه حرف میزنید

اوه مای گاد🤣🤣🤣ادم زنده ک وکیل مدافع نمیخاد نترس خیلی فضول تر از این حرفان