2777
2789
عنوان

رفتم از باشگاه و مربیش شکایت کردم 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 33 پست
اگه دیسک کمر داری باشگاه نمیرفتی اونجا همش ورزش و حرکات سنگینه بیشتر

من همه اینارد با خودش حرف زدم رفتم راهنمایی گرفتم کلی تشویقم کرد و چرب زبونی ک بدتر از تو بوده خوب شده و بدنسازی اصلاحی باهات کار میکنم تضمینی خوب میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت نمیدونی روز اول پنج کیلو نباید بزنی؟ فکر کردی هرچی سنگین تر بزنی استفاده بیشتری کزدی از تایم با ...

نه جدا حق با استارتر به یه ورزشکار آماتور وزنه پنج‌نمیدن سبک‌ میگیرن ولی درسته شکایت اش به جایی نمیرسه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
2805
خدایی من که سالمم اولین روز ۵ کیلو نمیزنم!چند ست زدی؟ خودت نفهمیدی نمیتونی؟ همونجا یه وزنه کمتر برمی ...

3 ست هجده تایی خب برنامه اصلاحی مثلااا داشتم بعد گرم بودم بعد اعتماد کزدم چون قبلا جاهای دیگ ک باشگاه میرفتم تعیین وزنه با مربی بود

جدی؟ آخه رفتم ی باشگاه دیگ ک تمام هیئت‌های بزرگ انواع ورزشارو داره

من خودم یه دوره مربی بودم تو اون‌محیط همه پشت همن تو یه شاگرد رهگذری از تو حمایتی نمیکنن سی درصد از پول تو میره جیب هیئت سی درصد مربی سی درصد باشگاه  

من خودم یه دوره مربی بودم تو اون‌محیط همه پشت همن تو یه شاگرد رهگذری از تو حمایتی نمیکنن سی درصد از ...

ک اینطور شماره گرفتن چندروزی هست ولی خبری نشده 

خدا لعنتش کنه کلاه بردار بود طرف تا مربی فقط ب فکر پول یود 

خودت نمیدونی روز اول پنج کیلو نباید بزنی؟ فکر کردی هرچی سنگین تر بزنی استفاده بیشتری کزدی از تایم با ...

نفهمیدی قضیه شبکه ایکس چی بود؟؟

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
ک اینطور شماره گرفتن چندروزی هست ولی خبری نشده خدا لعنتش کنه کلاه بردار بود طرف تا مربی فقط ب فکر پو ...

امیدی به تماس نداشته باش 

شما باید بری استخر و جکوزی ورزش هایی مثل یوگا نباید میرفتی بدنسازي با دستگاه 

کار مربی بسیار غلط و اشتباه 

ولی به نظرتون بدنسازی اصلأ گزینه مناسبی برای شرایط شما هست؟

ببین حرکات اصلاحی خودش ورزش مخصوص داره که ترکیبی از یوگا و تایچی و ... هست که فقط با وزن بدن خودت انجام میشه و شامل حرکات تعادلی و قدرتی و انعطافی هست، اسم این ورزش بادی بالانس هست که مورد تایید پزشکاست، حتماً یه سرچ کن  

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
امیدی به تماس نداشته باش شما باید بری استخر و جکوزی ورزش هایی مثل یوگا نباید میرفتی بدنسازي با دستگا ...

کلا دور ورزش خط کشیدم 

شنا دوسالی تخصصی کار کردم دیسک کمر گرفتم 

الانم اینجوری 

کلا حالم بهم میخوره از هر چی ورزشه

2810