2777
2789
عنوان

سر بچم داد زدم

97 بازدید | 10 پست

سلام خانما، پسر من ۲۰ ماهشه فوق العاده شیطون، خیلی کم پیش میاد بهش عصبانی شم، یا داد بزنم، باهاش خیلی مهربونم، امشب نمیخوابید دااااد میزدو جییییغ و قشقرق ک بریم دده الان(دو بار امروز برده بودمش) منم یه داد خوب زدم زود ساکت شد اومد رو پام کم کم خوابید، نمیدونم چ کنم وجدان درد دارم، و دوس ندارم شرطی شه، ولی منم ادمم بخدا ربات نیستم🥲تجربه ای دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این وجدانه الانم بالا سرمه زدم پس کلش ولو شد..بیخیال هممون همینیم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
افرین ولی آروم تر داد بزن گاها لازمه بفهمه داری اذیت میشی پررو بار نیاد

داد زدم دیگه در حد داد خوب😁آخه با وجود تمام ملایمتا، صبر و مهربونی من بچه ایه که زورگوعه و دست بزنم داره ، ک دکتر گفت طبیعیه ولی متوجهش کن که ناراحتت میکنه، دیکه مجبور شدم راهی نداشتم، بخدا خودمم خسته ام دلم استراحت میخواد باید بفهمه الان وقت دده نیست، باید بفهمه که چیزی که من میگم درسته و همیهش حرف اون اجرا نمیشه...از همکده نوبت مشاوره گرفتم