2777
2789
عنوان

به خواهرشوهرم تعارف نزدم خونمون بمونه قهر کردن همشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 81 پست
اینطوری که زندگیش مختل میشه. انقدرر مجبور شده به اینکار اونم شهر دیگه؟حالا چه کاری هست؟

حتما معلم شده الان خیلیا رو دیدم بچه هاشونو آواره کردن اومدن ریختن خونه اقوام تو تهران و مرکز استانها واسه اینکه ظرفیت بیشتره 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
جالبم اینه که اونا با ما قهر کردن.و اینکه من یه بار بهش گفتم که بیاد خونمون خودش نبومد و گف سرم شلوغ ...

بیخیال کاری به کارشون نداشته باش خوشون آشتی میکنن 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال کاری به کارشون نداشته باش خوشون آشتی میکنن

نه بابا اصلا برام مهم نیستن.ولی میگم که چون اینجا تنهاست دلم میسوزه.گفتم بهش بگم بیاد اینجا ناهار پیشمون.که گف شرم شلوغه.ینی درواقع نخواست بیاد

والا ما راضی نیستیم اون سه تا بچه اش رو ول کن

معلم بچه های ما بشه

خوب کاری کردی گربه رو دم حجله کشتی

هر وق عذاب وجدان گرفتی یه لیوان آب بخور

اونام انقد سرسنگین میشن میبینن به هیچ ورت نیست خودشون باهات آشتی می کنن

به حکمتش دل بسپار😊
چی بگم . تا چند سال قراره شهر دیگه باشن؟خدا به همه کمک کنه

نمیدونم والا قانونی پنج سال اکثرا دارای جور میکنن میرن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نمیدونم والا قانونی پنج سال اکثرا دارای جور میکنن میرن

پارتی

یا خدا پس بخاطر همین ماها قبول نشدیم

من امسال قبول شدم خداروشکر

جاریم داره سکته می‌کنه شهرستانه میگه امسال باید تهران بزنم تا منم قبول بشم گفتم من خونه زندگیم تهرانه تو بخوای بیای کل حقوق ی سالت خرج دو ماه زندگی تو تهران نمیشه