دوبار توسط سادگی و احمقی خودم دوتا پسر به من دست زدن ولی رابطه کامل نداشتم الان میخوام مثل قدیم ی دختر پاک و ساده باشم نمیخوام کثیف باشم ی بخت خوب میخوام هیچ پسریم نمیخوام دوست ندارم برم سمت گناه ب هیچ وجه باید وقتی وسوسه میشم برم سمت گناه چیکار کنم من فقط ۱۷ سالمه سرکوفت بزنید ولی بگید من دوباره میتونم پاک بشم کثیف نیستم😭
آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر میکند. فکر میکند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازهی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن میرسد میبیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشمهایش چین افتاده، پاهایش ضعف میرود و دیگر نمیتواند پلهها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطرههاست که روی دوش آدم سنگینی میکند.». از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همینکه به این رسیدی خودش خیلی خوبه شک نکن که تو الان پاک پاکی ،نزار از بدنت سو استفاده بشه هنوز خیلی جوونی
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده