2777
2789
عنوان

بچه ها اونایی که متاهلا و از زندگیشو خیلی راضی نیستن بیان🙂🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 3840 بازدید | 412 پست
اشیون از اون ادماییه که عشق رو باید ببینه چشمی.. علاقه زیاد به پول و کادو.. درسته؟

بله دقیقا 

درسته 

بعضیا زبان عشقشون دریافت هدیس 

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۰سالمه و متاهلم عزیزمامیدوارم از خوندنش لذت ببرید و بهتون کمک کنه

خوشبخت باشید عزیزم.

خیر ببینی  از اینکه به فکر بقیه هم هستی...حتما میخونم.

من که کم آوردم فقططط ب خاطر بچم موندم ... 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خوشبخت باشید عزیزم.خیر ببینی از اینکه به فکر بقیه هم هستی...حتما میخونم.من که کم آوردم فقططط ب خاطر ...

مرسی عزیزم، خواهش میکنم🫂✨

امیدوارم زندگیتون پر از عشق بشه، زندگیه هممون🥺🤝

۲

گلم من نمیرسم دائم بیام سایت

تاپیکم گم میکنم

میشه برام تو ایتا مثلا بفرسی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
گلم من نمیرسم دائم بیام سایتتاپیکم گم میکنممیشه برام تو ایتا مثلا بفرسی؟

خب اگه دوست داری تگت کنم؟؟ 

مرسی عزیزم، خواهش میکنم🫂✨امیدوارم زندگیتون پر از عشق بشه، زندگیه هممون🥺🤝

انشاا که سلامت باشید.

تا الان همشو خوندم .منتظرم فردا بقیشو بخونم.

ولی شوهرم نه وقتشو برا من می‌ذاره حتی شام.. بشدتم خسیسه و بی احساسه ب این که درآمدش خوبه متنفرم ازش 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
انشاا که سلامت باشید.تا الان همشو خوندم .منتظرم فردا بقیشو بخونم.ولی شوهرم نه وقتشو برا من می‌ذاره ح ...

امیدوارم زندگیتون عاشقانه بشه 

شاید اونم مث شمامخزن عشقش خالییه

این کتاب کامل بهتون میگ که زبان عشق خودتون و همسرتون چیه و در اخر تمامی سوالات ما رو خودش پاسخ میده و ما میفهمیم که زبان عشق خودمون و همسرمون چیه. 

من خودم همیشه با خودم میگفتم چرا همسرم قدر منو نمیدونه، بعد این کتاب فهمیدم زبان عشقمون یکی نیس 

بعد اون خداروشکر زندگیم عالی شده 

امیدوارم به دردتون بخوره عزیز دلم🫂✨

انشاا که سلامت باشید.تا الان همشو خوندم .منتظرم فردا بقیشو بخونم.ولی شوهرم نه وقتشو برا من می‌ذاره ح ...

خیلیم خوشحالم 

که اینقدر از خوندنش لذت میبرید 

تا فردا شب خدافظ🤝🫂

اشیون از اون ادماییه که عشق رو باید ببینه چشمی.. علاقه زیاد به پول و کادو.. درسته؟

درسته عزیزم ولی این که میگین علاقه زیاد به پول و کادو درست نیست من خودم مخزن عشقم اینجوری پر میشه حتی یه شاخه گل ساده رز نخره میخک ک ارزونه ولی تاثیر داره من شوهرم هر سال روز زن برام پول میزنه به کارت ولی خب من دوس دارم همون پولو یه کیک بگیره با ی کادو ارزونتر که بفهمم براش مهم بودم بخاطرم رفته خرید ولی خب درک نمیکنه😔یا همین که میگه حضور عشق دقیق منم همین مشکلو داشتم سر زایمانم تا لحظه زایمانم تو بیمارستان بود ولی به محض زایمان من رفت پیش رفیقاش با این که من واقعا اون لحظه دوس داشتم اولین نفر اونو ببینم نه مامانمو حتی الان که به اون لحظه فکر میکنم بعد ۸ سال بغض میکنم ولی خب اون درک نمیکنه

امیدوارم زندگیتون عاشقانه بشه شاید اونم مث شمامخزن عشقش خالییهاین کتاب کامل بهتون میگ که زبان عشق خو ...

ممنون عزیزم ..ولی اون قبول نمیکنه  تغییر کنه.منم ی جورایی دیگه ازش حالم بهم میخوره هم بخاطر خودش و هم خانواده جادوگرش 

درسته عزیزم ولی این که میگین علاقه زیاد به پول و کادو درست نیست من خودم مخزن عشقم اینجوری پر میشه حت ...

بازم ب غیرت همسرت من با اینکه در امدش عالیه نه هدیه میخره ن پولشو میده هر چند قبل تولد بهش گوشزد کردم فایده نداشت