2777
2789

من چن وقنته دارم یه کتاب میخونم

به اسم پنج زبان عشق 

من خودم ازش استفاده میکنم و کاملا متوجه تغیرات مثبت تو زندگیم میشم🥰

این کتاب رایگان نیس اما من میخوام هر روز چن صحفشو تو تاپیک بزارم شاید که نه صدرصد اگه انجام بدید خودتون متوجهش میشید 

کسانی که فکر میکنن شوهرشون دوسشون نداره 

کسانی که حس میکنن همسرشون عشقشونو نمیبینه 

صدرصد مطمئن باشید که با خوندن این کتاب میفهمید زبان عشقتون چیه 

زبان عشق طرف مقابلتون چیه اگه با اون زبان باهاش حرف بزنی اون عشقتو حس میکنهو مخزن عشقش به مرور پر میشه و در نهایت اون شروع میکنه به جبران کمبود هاتون🤝

یه جور دیگشم اینه که فرض کنید شما زبانتون اینگلیسی و همسرتون فارسی هست، شما همش بهش میگی ilove you ولی اون در جواب واکنش خاصی نمیدهچون نمیفهمه شما چی میگید این کتاب دقیقا این موضوع رو توضیح میده

خیلی خوشحال میشم اگه با پخش این کتاب کمکی به همتون کرده باشم 

اگه دوست داشتید بگید که هر روز چند صحفه بزارم تا مطالعه کنید و نتیجه بگیرید

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو میشه تگ کنید هروقت ک گذاشتین

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

چه تاپیک خوبی، عالیه،ممنون❤️

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
میشه هر وقت بازم گذاشتی تگ کنی

من هر روز میزارم براتون چن صحفشو 

به امید اینکه هممون با همسرمون عاشقانه زندگی کنیم🫂🤍

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه ها درخواست دوستی بدید استارتر، هر روز چک کنید تاپیک جدیدشو بخونید ،هر قسمتی که گذاشت

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

بزار لطفا