2777
2789
عنوان

دخترم ازوقتی مدرسه میره روباستنش

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 77 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا به جنس لباس زیرش یا شلوارش ربط داره محلول کلیندامایسین یا روغن لیمو بگیر بزن رو جوشا 

شنیدم با روغن بچه چرب کنید دیگه جوش نمیزنه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بخاطر اینه نیمک سفتهبرا جوش یکی دو ورق سیبزمینی رو جوشاش بمالکرم اینا ک بدترش میکنه

بهم نخندین آخه خودمم اینطوری میشم وقتی زیرم سفت باشه

و البته ب مدت طولانی نشستن با اینکه سنمم کم نیس😅

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

عرق کرده پوستشم حساسه و نیمکتم سفته 

من خودمم اینجوری شدم 

صندلیمو عوض کردم اون موقع لباس زیر جنس خوب گرفتم و سعی کردم بیشتر بین تایما برم خودمو بشورم تایم حمامم بیشتر کردم هرروز رفتم و اسکراب انجام میدادم و اینا

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دختر من سال قبل از این حلقه های مخصوص برای خودش میبرد

آخه اسی میگه کلاس اوله اونام کوچیکن میندازن زمین و اینور اونور کثیف میکنن و... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیدونی چقدر به کامنتت و اون ایموجی خندیدم 😅😅

فدات شم،خوش خنده ی کی بودی؟؟؟😃😃😃😚😚😚

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

فدات شم،خوش خنده ی کی بودی؟؟؟😃😃😃😚😚😚

زنده باشید 😘😘😘😘بیشتر به خاطر ایموجی 😅

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

آخه اسی میگه کلاس اوله اونام کوچیکن میندازن زمین و اینور اونور کثیف میکنن و...

آره اینم هست من دخترم چون ی کوچولو وسواسه کاورشم میبرد همراهش و زنگ تفریح جمعش میکرد ولی شیشم بود دختر اسی هنوز کوشولوه

زنده باشید 😘😘😘😘بیشتر به خاطر ایموجی 😅

ماچ به لوپت😘💙

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شب ادراری هم داره ازاونم میشه آخه اینجوری نمیشدازوقتی مدرسه می‌ره اینجوری شده البته یه دوماهیه بامای ...

شاید پوستش به اون مایع حساسیت داره 

یه مدت دوباره تاید بزن 

حتما هم دکتر ببر علت رو متوجه شو بعد درمان کن 

چون کوچیکه سر خود نزن هر چیزی رو 

پوست بچه ها حساسه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810