2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من اول فقط لوبل ۵۰۰ میخوردم خودم خودسر قطعش کردم یک ماه هیچ اتفاقی نیفتاد بعد یکماه در روز شده بود که سه بار تشنج کنم سه شب در بیمارستان بستری شدم ولی خب علت پیدا نشد 

بعد اون دوز قرصام بشدت افزایش پیدا کرد و رهاکین میخوردم

به دکترم گفتم میخوام اقدام کنم برای بارداری رهاکین و بلافاصله قطع کرد و لاموتژین داد

ولی تاثیری نداشت 

من اول فقط لوبل ۵۰۰ میخوردم خودم خودسر قطعش کردم یک ماه هیچ اتفاقی نیفتاد بعد یکماه در روز شده بود ک ...

الان با همین قرص اخریه خداروشکر یکساله مشکلی نداشتید؟ کنترل شده کامل عوارضم ندارید چیزی؟ 

تا اخرین بار پارسال آبان بود در تالار من تشنج کردم 

و بشدت روحیمو باخته بودم

تا اینکه خودم خیلی حیلی گشتم ی دکتر خوب پیدا کردم رفتم پیشش ایشون گفتن مغزت حساس شده ب نور و صدا لاموتژین رو قطع کرد و یونیماید رو جایگزینش کرد

تا اخرین بار پارسال آبان بود در تالار من تشنج کردم و بشدت روحیمو باخته بودمتا اینکه خودم خیلی حیلی گ ...

اها توی تالار یعنی به خاطر رقص نور بود ؟ الان دیگه عوارض ندارید ؟

خیلی دکتر خوووبیه خواستید ادرسش رو میدم خدمتتونالان در حال اقدامم لوبل و یونیماید هم مصرف میکنمو خدا ...

اره منم شنیدم لوبل حین بارداری خیلی قزص خوبیه مشکلی اصلاااا ایجاد نمیکنه. کدوم شهرید؟ 

الان با همین قرص اخریه خداروشکر یکساله مشکلی نداشتید؟ کنترل شده کامل عوارضم ندارید چیزی؟

ن عزیزم من هیچ عوارضی ندیدم

البته اینم بگم من بعد از زدن واکسن کرونا اینطور شدم قبلش اصلا یکبار هم بیهوش نشده بودم

شما از کیه این مشکلو دارید؟ بچه دارید؟

ن عزیزم من هیچ عوارضی ندیدمالبته اینم بگم من بعد از زدن واکسن کرونا اینطور شدم قبلش اصلا یکبار هم بی ...

من نامزدم یهو دو سال پیش بدون هیچ دلیلی یه بار تشنج کرد. اونم قبلش هیچ مشکلی نداشت، از استرس خیلی شدید بوده. برای بچه دار شدن با سابقه تشنج هم خیلی تحقیق کردم اگه سوالی داری تا جایی که بتونم کمک میکنم عزیزم

2810