2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و آزمایش خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال منم اینطور من چهار تا بی بی گذاشت هاله انداخت رفتم از منفی اما متاسفانه از برای من درست بود ان ش ...

درک میکنم، واقعا انتظار کشیدن خیلی سخته، من بهمن سال گذشته سقط داشتم و از اردیبهشت اقدامم، هر ماه هی امیدوار میشم و هی نمیشه، میگن دعای خیر در حق دیگران میگیره، شما هم برای من دعا کن عزیزم

شمابارداری و بچتم پسره گلم.من العان باردارم مثل شما شدم.3بارازمایش خون دادم بعد دوماه مثبت شد.شمالقا ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم کاش واقعا باردار باشم، خودم خیلی امیدوار بودم وقتی رفتم آزمایش ولی خیلی تو ذوقم خورد نتیجه رو دیدم، التماس دعا 

اگه خط دوم بی بی چک زیر ۲ دقیقه افتاد جای دیگه آزمایش رو تکرار کنان شالله بارداری

التماس دعا مامان باردار، انشالله که شما بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی نینیتو بغل بگیری، برای ما هم دعا کنید

خدا از زبونت بشنوه عزیزم کاش واقعا باردار باشم، خودم خیلی امیدوار بودم وقتی رفتم آزمایش ولی خیلی تو ...

نه ناامید نشو.ببین من و عمه هام کلا ازمایشاتمون دیرجواب مسده.مدلمونه .مااول ادرار بارداریمونو نشون میده تاخون.بیبی چک من ازشما کمرنگ تربود و بارداربودم.شماکه صددرصد بارداری

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
2810