2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و آزمایش خون منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم اینطور من چهار تا بی بی گذاشت هاله انداخت رفتم از منفی اما متاسفانه از برای من درست بود ان ش ...

درک میکنم، واقعا انتظار کشیدن خیلی سخته، من بهمن سال گذشته سقط داشتم و از اردیبهشت اقدامم، هر ماه هی امیدوار میشم و هی نمیشه، میگن دعای خیر در حق دیگران میگیره، شما هم برای من دعا کن عزیزم

شمابارداری و بچتم پسره گلم.من العان باردارم مثل شما شدم.3بارازمایش خون دادم بعد دوماه مثبت شد.شمالقا ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم کاش واقعا باردار باشم، خودم خیلی امیدوار بودم وقتی رفتم آزمایش ولی خیلی تو ذوقم خورد نتیجه رو دیدم، التماس دعا 

اگه خط دوم بی بی چک زیر ۲ دقیقه افتاد جای دیگه آزمایش رو تکرار کنان شالله بارداری

التماس دعا مامان باردار، انشالله که شما بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی نینیتو بغل بگیری، برای ما هم دعا کنید

خدا از زبونت بشنوه عزیزم کاش واقعا باردار باشم، خودم خیلی امیدوار بودم وقتی رفتم آزمایش ولی خیلی تو ...

نه ناامید نشو.ببین من و عمه هام کلا ازمایشاتمون دیرجواب مسده.مدلمونه .مااول ادرار بارداریمونو نشون میده تاخون.بیبی چک من ازشما کمرنگ تربود و بارداربودم.شماکه صددرصد بارداری

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  
2810